•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Компактна кутия за пури HADSON побираща до 15 пури - хумидор подходящ за път

Хумидор - Кутия за пури лукс - подаръци за мъж

Още изгледи

  • Хумидор - Кутия за пури лукс - подаръци за мъж
  • Хумидор - Кутия за пури лукс - подаръци за мъж
120.00 лв. 08-01-2025 OutOfStock
Каталожен номер: ZA 009455

Оценка: 94 %

Размери на подукта (h) 7 / 22 / 26 см Размери на подукта
Безплатна доставка Безплатна доставка При закупуването на този продукт, печелите безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  HADSON HADSON Марка: HADSON
Поръчай Хумидор 009455 от множество оферти за Хумидори и Кутии за пури, на достъпна цена. Кутия за пури - малък преносим хумидор, изработена от испански кедър, фурнир цвят ретро венге и побиращ до 15 броя пури.

Хумидор - кутията за пури съдържа:
★ 1 брой свободно стоящ калибриран влагомер
★ 1 брой овлажнител от нов тип, със силиконов пълнител

Този хумидор е подходящ за начинаещи, за път, или за хора които не обичат да потдържат голям асортимент от пури.

★ Плътно затваряне
★ Размери: 26 х 22 х (h) 7 см
★ Цвят - ретро венге
★ Страна на произход: Австрия

В комплекта не са включени пури !

👉 Разгледай и другите ни оферти за Луксозни Кутии За Пури

Избери Кутия за Пури или Луксозен Хумидор като подарък за мъжАко си начинаещ и сега тепърва навлизаш в света на пурите, то този хумидор е точно за теб.

Истината е, че не е необходимо да инвестираш много пари в скъпи аксесоари за да се насладиш на парче хубава пура.

Спокойно може да започнеш с малък и компактен хумидор /като този например/ и едва когато се почувстваш достатъчно готов, да инвестираш в нещо по-голямо и представително.

Защото това което отличава малките от големите хумидори е предимно външният вид и придружаващите го аксесоари, но по никакъв начин малкият и евтин хумидор, не отстъпва по качество на големите и скъпи хумидори.

Единствено, твоето вътрешно усещане, а и впечатлението което би оставил в твоите гости или бизнес партньори, е това което би било решаващо за това да се хвърлиш на голям и скъп кабинетен хумидор. Ако това е твоят случай, то със сигурност ти трябва луксозен и далеч по-впечатляващ от този хумидор, какъвто можеш да откриеш при нас.

Ето и няколко съвета и препоръки, които според нас е хубаво да имате предвид преди употребата на вашия нов хумидор:Отпускане. Основното и най-важното условие при пушенето на пури е това да бъде за удоволствие и да не се бърза.

Срязване. Преди да запалите своята пура, отрежете твърдия край, известен като главичка. Подходящи за това са резач за пури, продупчване или малко ножче. Има няколко резачи за пури:

Тип гилотина - срязва главата на пурата вертикално (най-добрият срез за
въздушна циркулация).
Тип „V" - срязва V-образно главата на пурата.
Ножици - отрязва цялата глава.
Продупчване - прави отвор в края на пурата.
Изборът на резач зависи от личните предпочитания на всеки пушач.

Запалване. Задръжте пламъка на 2-3 см от пурата. Първо загрейте пурата на пламъка за няколко секунди, като я въртите между пръстите си. Загрявайки пурата, ще освободите ароматните масла в тютюна, което ще ви помогне да усетите пълния вкус при първото всмукване. Не слагайте пурата в устата, докато я загрявате. Направете това след няколко секунди и всмуквайте леко, докато я въртите и палите. Това ще доведе до равномерно запалване. Не използвайте бензинова запалка, тъй като ще намали и опорочи аромата на пурата ви. Най-подходящи за запалване са газовите запалки, запалена сламка или специална дълга клечка кибрит (след изгаряне на фосфора).

Пушене. Облегнете се, отпуснете се и бавно пушете пурата си, като че ли отпивате чаша шампанско. За средната пура, например „Согопа", са необходими 40-60 минути, за да се изпушат 2/3 от дължината й. Не вдишвайте дима. Обемът дим в устната кухина доставя интензивно и достатъчно удоволствие. Задръжте дима в устата си няколко секунди, за да усетите различните вкусове.

Пепелта. Опитайте се да задържите над 1 см от пепелта върху пурата. Това прави дима по-свеж. Ако задържите няколко сантиметра пепел, може да ви похвалят, но това не влияе на пушателните качества на пурата.

Изгасване. Не гасете пурата си в пепелника. Това ще доведе до неприятен мирис и ще направи боклук. Просто оставете запалената пура в пепелника и тя сама ще загасне. След това изчистете пепелника.

Съхранение на пурите. Пурите трябва да се съхраняват при постоянна ниска температура при 50 % влажност. Те не обичат температурните промени. Препоръчва се кутия с овлажнител. Допълнителните кутии с пури могат да се съхраняват в студени, влажни помещения. Възможно е да се използват и хладилници, но пурите трябва да се поставят в отделен контейнер с леко навлажнена гъба, тъй като е известно, че хладилникът отнема от влагата на продуктите и ще изсуши незащитената пура.

Може да се интересувате и от следните продукт(и)