•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

За Него

За съжаление не винаги ни достигат средства или добри идеи как да зарадваме хората около нас в празничния ден.

Изборът на подарък за мъже е също не лека задача. Те са по-капризни, не може да им се уцели лесно вкуса или предпочитанията, дори ако живеете заедно от дълги години. Класически пример за мъжки подарък са бутилка хубаво питие, или по-разпространените – риза, колан или портфейл. Може би малко по-оригинален подарък са книга, диск с любима музика, някакво hi-tech устройство (ако си пада по подобни) – USB памет, памет за компютъра, нова мишка. В краен случай се спрете на най-лесното – козметика, но ако искате да сте различни от останалите, отделете малко време и разгледайте предлаганите от нас подаръци.

Когато подаряваме подарък за мъж, искаме подаръка да бъде харесан и да бъде използван. За да бъде използван, трябва преди това да бъде харесан. Когато избираме подаръци за мъже, то искаме да зарадваме получателя като му подарим подарък, който той желае и ще хареса. Независимо от повода за подаръка ние си задаваме различни въпроси: Какъв подарък би искал? Какво би харесал той или тя?

Всъщност отговорите на въпросите могат да бъдат подсказани от самият получател, когато той неволно и спонтанно споделя относно подаръци получени от своите приятели или роднини. Споделя дали харесва подаръка им, как би се почуствал ако му се подари същия подарък. Докато ходите по магазините с въпросния човек, той може би спонтанно споделя какво харесва на витрината. Ние просто трябва да се вслушаме в думите на човека и ще успеем да го зарадваме с подходящ подарък.

Ако искаме обаче да зарадваме човек който не познаваме добре, не се срещаме с него поради което не можем да се вслушаме в думите му, то можем да попитаме негов близък (приятел, приятелка, родител или роднина) да ни ориентира за желан от получателя подарък. Можем да помолим въпросния близък човек да не споделя за разговора ни с получателя на подаръка, защото искаме да го изненадаме.

Когато написаното по-горе Ви се струва невъзможно за изпълнение, не сте често с въпросния човек или просто не сте разбрали какво иска за подарък, на помощ идваме ние от eleon.bg - онлайн магазин за стилни подаръци, където можете да подберете от хилядите ни предложения от уникални подаръци за мъже.

Много важна и неизменна част от всеки добре изглеждащ подарък е неговата опаковка, затова не забравяйте да опаковате избрания подарък. Опаковката придава загадъчност и удължава тръпката на очакване на самия подарък. Ако закупения подарък е трудно или невъзможно да го опаковате, просто му сложете една панделка.


РАЗГЛЕДАЙ И ДРУГИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ