•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

VIP подаръци

Какво се крие зад понятието VIP подарък?

Владеенето на английски език е крайно наложително. Поне в света и във времето, в което живеем. Но не е и задължително. Така че е напълно възможно да не знаете какво се крие зад понятието VIP подарък. Независимо дали се изписва като VIP подарък или като ВИП подарък.

Съкращението VIP произхожда от английските думи Very Important Person. Казано на български език Мнооого Важна Личност. Ама много. Откъде ни е хрумнало изписването на ВИП вместо VIP никой не знае. Защото колкото и голям родолюбец да сте и да искате да използвате само български език, понятието ВИП просто не е съкращение на нищо българско. Само на побългареното английско VIP.

Това беше леко отклонение от темата. Но вече сте наясно какво е VIP. И дори ВИП. A какво е VIP подарък?
Под VIP подарък се подразбира не просто подарък за важен за Вас човек. Трябва да е Важен подарък и за самия него. Нещо, което ще бъде оценено подобаващо от получателя му. И същевременно ценно само по себе си. Вероятно някакво произведение на изкуството. Картина, статуетка, ръчно изработен шах или нещо подобно. Всичко, в чието име може да се крие думичката изкуство. И то VIP.

Мнозина твърдят, че изкуството няма цена и вероятно са прави. Но ще се убедите в напълно обратното, когато тръгнете в издирване на подходящия VIP подарък. Предмет на изкуството. Независимо дали е статуетка, картина, пластика или просто някоя джаджа, носеща гръмкото име хендмейд.