Нямате продукти в кошницата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, поради годишен отпуск, всички поръчки направени в интервала 21 Юни - 02 Юли, ще бъдат доставяни след 02-ри Юли. Предварително се извиняваме за забавянето и Ви благодарим за разбирането и търпението!

Дом & Градина

Всеки един от нас още с раждането си има свой дом. Като деца и юноши хората живеят с родителите си,с бабите и дядовците си. Когато пораснат те се женят и създават свои семейства и свои домове и на свой ред имат свои деца, внуци и правнуци. Това е кръговрата на живота. Така ни е създала природата. И каквито и социални строеве да се сменят семейството остава основната градивна единица. В него се възпитава личността на отделния индивид.


   
Какво е дом? Много малко хора обаче си задават този въпрос, защото всички знаят, че това е мястото където прекарваме по-голямата част от живота си. Не е задължително домът ти да е мястото където живееш. Той е мястото където се чувстваме уютно. Нашето място за пребиваване. За мен домът е мястото, което събира цялото семейство след изморителния ден, там където се чувствам уютно и където усещам топлината на хората покрай мен. След тежкия работен ден всеки се радва да отиде при своето семейство и да разкаже интересните истории, който е научил и преживял през денят. В домашна обстановка човек получава любовта която му е нужна за да оцелее в жестокия външен свят. Спокойствието и уравновесеността на човека се градят в неговия дом и в семейния уют. За много хора домът е крепост и защита, която никой не може да разруши. Всичко обаче зависи от самата личност и от това как ще изгради своя дом. Домът за повечето хора е нещо свято, нещо свидно и свързано с много мисли, спомени и чувства, и не случайно цялата сила на човека е събрана в неговия дом. Затова и ние сме се постарали да подберем за вас стилни и качествени продукти за вас и вашият дом и градина, за да ги направите едно уютно и приятно за живеене местенце, изпълнено с много любов, стил и настроение.


РАЗГЛЕДАЙ И ДРУГИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ