•   Безплатна доставка
  за поръчки над 100лв
 •   0888251570
 • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

VECTOR

1 продукт(а)
на страница
 • Луксозна Запалка за лула

  Запалка за Лула лукс, сиво и хром, Vector 418175 - pipe/piezo

  Запалка за Лула лукс, сиво и хром, Vector 418175 - pipe/piezo

  Луксозна Запалка за лула - Vector 418175 - с обикновен пламък - голямо разнообразие на оферти за Аксесоари за Лула. Ако искате да направите оригинален подарък на себе си или на ваш близък и любим човек, купете Запалка за Лула, защото запалката е не просто необходимост, тя е моден аксесоар чрез който изразяваме себе си и своя...

  • Цена  115.00 лв.

Запалките Vector се произвеждат от водещата американска компания KGM Industries Co., производител на висококачествени пури, лули, кутии за пури, запалки и принадлежащите им аксесоари като пънчери, калъфи за пури, резачки, хумидори, ножици, калъфи за лули и много други аксесоари.Всяка запалка Vector е опакована в кутия за подаръци.
Марката Vector KGM е известна със своята репутация за качество и изработка.Vector е водещ производител на висококачествени запалки, ножове и множество други аксесоари за пушачи. Vector не само е направил име за себе си, като създава превъзходни запалки, но също така произвежда едни от най-добрите кутии за пури, достъпни за човечеството.Всички запалки Vector са преминали успешно през всички изисквани от KGM тестове и инспекционни стандарти, определени от KGM Quality Control. Седалището на Vector KGM се намира в Лос Анджелис, САЩ.Vector запалки са известни със своята "добра стойност за парите". Нямате нужда от доказателство за покупка. Ако запалката ви се счупи, изпратете я директно на Вектор за ремонт / подмяна. Препоръчваме векторно бутаново напълване за всички вериги за запалване.Вектор създава добри запалки за пури на достъпна цена. Техните тютюневи запалки са най-популярни сред пушачите. Гаранцията за това е безплатна услуга за ремонт или замяна, която те предлагат, ако запалката спре да работи.Ако искате да направите оригинален подарък на себе си или на ваш близък и любим човек, разгледайте многобройните видове запалки за мъже които предлагаме в нашият онлайн магазин и вярваме ще откриете тази която най-силно отговаря на вашата индивидуалност, защото запалката е не просто необходимост, тя е моден аксесоар чрез който изразяваме себе си и своя стил.