•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

← Още от Блога

Подарък за Св. Валентин? Някакви идеи?

2020-02-12
Вижте още
  • Изящен Порцелан - произход, грижа и употреба Изящен Порцелан - произход, грижа и употреба

    Производството на порцелан започва в Китай и до 17-ти век, е единствено изнесени в тази страна от където и произлиза. Именно поради тази причина, керамиката в англо-говорящите страни е наричана "Chinaware", което в буквален превод означава "порцеланови изделия". Износът на китайски порцелан става толкова популярен, както в Европа, така и в Близкия изток

    2013-03-19 15:26:00

  Защо подхващаме темата за подарък за Св. Валентин след като живеем в България?

Държава, в която мнозинството от хора се самоопределят като източноправославни християни. А знаем, че празникът на Св. Валентин е католически.

Много просто!

На този свят няма нищо по-важно от любовта - затова отделете време да го отпразнувате с романтичен подарък за Свети Валентин!

Не е необходимо да сте католик, за да празнувате Св. Валентин. Може да сте източноправославен християнин или изобщо да не сте християнин. Възможно е дори да сте атеист или просто човек, който празнува всичко. Живеем във времена, в които БИ трябвало да се съобразяваме с вижданията на останалите около нас. Можем да празнуваме каквото си пожелаем.

Подарък за Св. Валентин Да не забравяме и факта, че на 14 февруари, когато се чества деня на Св. Валентин, в родината ни се празнува и Трифон Зарезан. С уточнението, че става въпрос за онзи ден, известен и като празник, честван от лозари и кръчмари. А не за Трифоновден, който е на 2 февруари и официално е обявен от Българската православна църка за празник в чест на Св. Трифон.

Дотук с уточненията

Идеята е, че независимо каква религия изповядвате и изобщо дали изповядвате някаква, Ви се ще да купите подарък за Св. Валентин.

Какво да изберете?

Ден на любовта е. И време за избор на подарък. Дали от онези плюшени играчки, държащи сърчице, които се продават по пръкналите се от незнайно къде сергии? От още по-натрапчивите балони с форма на сърце? Или каквото и да е, но с форма на сърце?

Преди да хукнете в търсене на сърца, по-добре помислете наистина на какво най-скъпият за Вас човек, би се зарадвал. Може и да уважава празника на Св. Валентин, а може и не. Което важи и за празника на Трифон Зарезан.

 

Защо тогава не съчетаете и двата празника?

 

1.За любителите на виното и спиртните напитки

Хем подарък за Св. Валентин, хем подарък за Трифон Зарезан. Както се казва 2 в 1. Гарафа за вино с ръчно изрисувано от Вас сърчице. Декантер, подарен заедно с балон под формата на сърце. Или някакъв луксозен аксесоар за вино с каквото и да е сърце. Аксесоарите за вино могат да бъдат най-различни и изборът е голям, което е и хубавата част - избор има. Такива са например изискан автоматичен тирбушон за вино, подаръчна кутия за вино с аксесоари и бутилка в нея, вакумна помпа, сервиз чаши за вино, диспенсър за алкохол и още редица други. Така съчетавате и двата празника и показвате уважение към партньора си. Перфектният подарък за Св. Валентин. Подарък за Св. Валентин VIP Аксесоари за вино и алкохол

 

2.За любителите на кожените изделия

Кожени изделия - чанти, портфейли, подаръчни комплекти Уморени сте от стандартните шоколадови бонбони и рози? А замисляли ли сте се изискан кожен аксесоар?

Трябва да признаем, че намирането на уникален и романтичен подарък за Свети Валентин по време на сезона на любовта, е често пъти не лека задача. Ако обаче целта Ви е едновременно да впечатлите и омаете половинката, то избора на кожен портфейл, кожен колан или кожена чанта е точно това от което имате нужда.

Представете си радостта и страстта в очите на своята дама, когато й поднесете стилна кожена чанта. Дали ще е чанта за през рамо, кожена чанта за в ръка или чанта тип раница, то не е тайна, че няма жена на този свят която да има достатъчно дамски чанти, без значение от броя им. Но, дори и да изберете по-евтино решение, като кожено дамско портмоне, няма да сбъркате.

За мъжете също имаме решение. Всеки мъж би се зарадвал на стилен кожен портфейл. Мъжете обичат не по-малко от жените да демонстрират на околните своите скъпи и лъскави играчки, а какво по-престижно от това да платиш сметката в ресторанта, вадейки своя скъп, марков портфейл. Друго удачно решение за мъж би било и кожен колан или друг кожен аксесоар като ключодържател с любимата му марка кола.
Кожени изделия - чанти, портфейли, подаръчни комплекти

 

3.За любителите на практичните подаръци

Свети Валентин е точно зад ъгъла.

Забравете скучната кутия шоколадови бонбони от кварталният магазин. Нашият списък с идеи за подарък за Свети Валентин за нея, ще изпълни сърцето й със стоките, които тя наистина иска.

Колкото и да не ни се вярва, истината е, че кухнята е сърцето на дома. Затова се уверете, че вашата кухня е снабдена с подходящите инструменти, за да може храната на вашата трапеза да придобие изтънченост и стил. От фурната, през съдовете за готвене и всички онези малки аксесоари напълно задължителни в кухнята, до модерните стоки от първа необходимост, тук ще намерите всичко необходимо и много повече. Това е рецепта за успех.

Идеите за подаръци за Свети Валентин за нея трябва да целят нещо, което крещи изтънченост, като продуктите на реномираните европейски марки Jamie Oliver, Cole&Mason, Lancaster, Blomus, Silampos. Готварски и домакински пособия - всичко за кухнята
Готварски и домакински пособия - всичко за кухнята

Каквото и да изберете за подарък на любимия за вас човек, не забравяйте, че подаръците за деня на Свети Валентин винаги трябва да идват от сърце, така че не забравяйте да изберете нещо, което ще може да се цени за години напред. Защото парите не могат да ви купят любовта, но може да сложи усмивка на лицето на любимия човек!

Автор: eleon.bg / 2340 прегледа