•   Безплатна доставка
  за поръчки над 100лв
 •   0888251570
 • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Хумидор - Кутия за пури с външен влагомер, до 25бр пури, кедрово дърво, цвят череша, Angelo 920550

Кутия за пури ANGELO - Хумидор 920550

Още изгледи

 • Кутия за пури ANGELO - Хумидор 920550
 • Кутия за пури ANGELO - Хумидор 920550
 • Кутия за пури ANGELO - Хумидор 920550
99.00 лв. 25-11-2023 OutOfStock
-27%
 • 135.00 лв.
 • 99.00 лв.
 • Стойност: 135.00 лв.  
 • Спестяваш: 36.00 лв.
Каталожен номер: AK 920550

Оценка: 90 %

Размери на подукта (h) 11 / 26 / 22 см Размери на подукта
Тегло на подукта 1.5000 Тегло на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand: ANGELO ANGELO Марка: ANGELO
Поръчай класически Хумидор 920550 от множество оферти за Хумидори и Кутии за пури, на достъпна цена. Настолна кутия за пури с външен влагомер, побираща между 20 и 30 броя пури. Ако търсите идеи за подарък на мъж, то този Хумидор е един наистина чудесен и оригинален подарък за мъж.

Кутията за пури (хумидор) съдържа:
★ 1 бр външно вграден калибриран влагомер за хумидор
★ 1 бр свободно стоящ разделител за пурите
★ 1 бр овлажнител за хумидор от нов тип, със силиконов пълнител
★ Плътно затваряне

★ Цвят - череша
★ Отличен избор за подарък на мъж

В комплекта не са включени пури !

👉 Разгледай и другите ни оферти за Луксозни Кутии За Пури

Класически кутии за пури и хумидориКутия за пури (хумидор) с класически стил. Благодарение на плътното си затваряне и изработен от масивен испански кедър, този качествен хумидор ще запази твоите ароматни пури дълго време свежи и на оптимална влажност. Разполага с външен влагомер, което от своя страна спомага още повече, за дългото запазване и правилното съхранение на пурите. Този хумидор е напълно окомплектован с всичко необходимо. Той включва един брой разделител за пурите, един брой овлажнител за хумидор който се закрепва вътрешно с магнит за капака и разбира се един брой външен влагомер за хумидор с чиято помощ да следиш нивото на влажност. Определено добър и стилен подарък за мъж за рожден ден.

Ето и няколко съвета и препоръки, които според нас е хубаво да имате предвид преди употребата на вашия нов хумидор:Отпускане. Основното и най-важното условие при пушенето на пури е това да бъде за удоволствие и да не се бърза.

Срязване. Преди да запалите своята пура, отрежете твърдия край, известен като главичка. Подходящи за това са резач за пури, продупчване или малко ножче. Има няколко резачи за пури:

Тип гилотина - срязва главата на пурата вертикално (най-добрият срез за
въздушна циркулация).

Тип „V" - срязва V-образно главата на пурата.

Ножици - отрязва цялата глава.

Продупчване - прави отвор в края на пурата.
Изборът на резач зависи от личните предпочитания на всеки пушач.

Запалване. Задръжте пламъка на 2-3 см от пурата. Първо загрейте пурата на пламъка за няколко секунди, като я въртите между пръстите си. Загрявайки пурата, ще освободите ароматните масла в тютюна, което ще ви помогне да усетите пълния вкус при първото всмукване. Не слагайте пурата в устата, докато я загрявате. Направете това след няколко секунди и всмуквайте леко, докато я въртите и палите. Това ще доведе до равномерно запалване. Не използвайте бензинова запалка, тъй като ще намали и опорочи аромата на пурата ви. Най-подходящи за запалване са газовите запалки, запалена сламка или специална дълга клечка кибрит (след изгаряне на фосфора).

Пушене. Облегнете се, отпуснете се и бавно пушете пурата си, като че ли отпивате чаша шампанско. За средната пура, например „Согопа", са необходими 40-60 минути, за да се изпушат 2/3 от дължината й. Не вдишвайте дима. Обемът дим в устната кухина доставя интензивно и достатъчно удоволствие. Задръжте дима в устата си няколко секунди, за да усетите различните вкусове.

Пепелта. Опитайте се да задържите над 1 см от пепелта върху пурата. Това прави дима по-свеж. Ако задържите няколко сантиметра пепел, може да ви похвалят, но това не влияе на пушателните качества на пурата.

Изгасване. Не гасете пурата си в пепелника. Това ще доведе до неприятен мирис и ще направи боклук. Просто оставете запалената пура в пепелника и тя сама ще загасне. След това изчистете пепелника.

Съхранение на пурите. Пурите трябва да се съхраняват при постоянна ниска температура при 50 % влажност. Те не обичат температурните промени. Препоръчва се кутия с овлажнител. Допълнителните кутии с пури могат да се съхраняват в студени, влажни помещения. Възможно е да се използват и хладилници, но пурите трябва да се поставят в отделен контейнер с леко навлажнена гъба, тъй като е известно, че хладилникът отнема от влагата на продуктите и ще изсуши незащитената пура.

👉 Разгледай и другите ни оферти за Луксозни Кутии За Пури

Може да се интересувате и от следните продукт(и)