Нямате продукти в кошницата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, поради годишен отпуск, всички поръчки направени в интервала 21 Юни - 02 Юли, ще бъдат доставяни след 02-ри Юли. Предварително се извиняваме за забавянето и Ви благодарим за разбирането и търпението!

Хумидор - Кутия за пури с външен влагомер, до 25бр пури, кедрово дърво, цвят череша, Angelo 920550

Кутия за пури ANGELO - Хумидор 920550

Още изгледи

  • Кутия за пури ANGELO - Хумидор 920550
  • Кутия за пури ANGELO - Хумидор 920550
  • Кутия за пури ANGELO - Хумидор 920550
135.00 лв. 21-12-2024 InStock
Каталожен номер: AK 920550

Оценка: 93 %

Размери на подукта (h) 11 / 26 / 22 см Размери на подукта
Тегло на подукта 1.5000 Тегло на подукта
Безплатна доставка Безплатна доставка При закупуването на този продукт, печелите безплатна доставка!
В наличност В наличност Този продукт е наличен на склад и може да бъде доставен до 24 часа!
Brand:  ANGELO ANGELO Марка: ANGELO
Поръчай класически Хумидор 920550 от множество оферти за Хумидори и Кутии за пури, на достъпна цена. Настолна кутия за пури с външен влагомер, побираща между 20 и 30 броя пури. Ако търсите идеи за подарък на мъж, то този Хумидор е един наистина чудесен и оригинален подарък за мъж.

Кутията за пури (хумидор) съдържа:
★ 1 бр външно вграден калибриран влагомер за хумидор
★ 1 бр свободно стоящ разделител за пурите
★ 1 бр овлажнител за хумидор от нов тип, със силиконов пълнител
★ Плътно затваряне

★ Цвят - череша
★ Отличен избор за подарък на мъж

В комплекта не са включени пури !

👉 Разгледай и другите ни оферти за Луксозни Кутии За Пури

Класически кутии за пури и хумидориКутия за пури (хумидор) с класически стил. Благодарение на плътното си затваряне и изработен от масивен испански кедър, този качествен хумидор ще запази твоите ароматни пури дълго време свежи и на оптимална влажност. Разполага с външен влагомер, което от своя страна спомага още повече, за дългото запазване и правилното съхранение на пурите. Този хумидор е напълно окомплектован с всичко необходимо. Той включва един брой разделител за пурите, един брой овлажнител за хумидор който се закрепва вътрешно с магнит за капака и разбира се един брой външен влагомер за хумидор с чиято помощ да следиш нивото на влажност. Определено добър и стилен подарък за мъж за рожден ден.

Ето и няколко съвета и препоръки, които според нас е хубаво да имате предвид преди употребата на вашия нов хумидор:Отпускане. Основното и най-важното условие при пушенето на пури е това да бъде за удоволствие и да не се бърза.

Срязване. Преди да запалите своята пура, отрежете твърдия край, известен като главичка. Подходящи за това са резач за пури, продупчване или малко ножче. Има няколко резачи за пури:

Тип гилотина - срязва главата на пурата вертикално (най-добрият срез за
въздушна циркулация).

Тип „V" - срязва V-образно главата на пурата.

Ножици - отрязва цялата глава.

Продупчване - прави отвор в края на пурата.
Изборът на резач зависи от личните предпочитания на всеки пушач.

Запалване. Задръжте пламъка на 2-3 см от пурата. Първо загрейте пурата на пламъка за няколко секунди, като я въртите между пръстите си. Загрявайки пурата, ще освободите ароматните масла в тютюна, което ще ви помогне да усетите пълния вкус при първото всмукване. Не слагайте пурата в устата, докато я загрявате. Направете това след няколко секунди и всмуквайте леко, докато я въртите и палите. Това ще доведе до равномерно запалване. Не използвайте бензинова запалка, тъй като ще намали и опорочи аромата на пурата ви. Най-подходящи за запалване са газовите запалки, запалена сламка или специална дълга клечка кибрит (след изгаряне на фосфора).

Пушене. Облегнете се, отпуснете се и бавно пушете пурата си, като че ли отпивате чаша шампанско. За средната пура, например „Согопа", са необходими 40-60 минути, за да се изпушат 2/3 от дължината й. Не вдишвайте дима. Обемът дим в устната кухина доставя интензивно и достатъчно удоволствие. Задръжте дима в устата си няколко секунди, за да усетите различните вкусове.

Пепелта. Опитайте се да задържите над 1 см от пепелта върху пурата. Това прави дима по-свеж. Ако задържите няколко сантиметра пепел, може да ви похвалят, но това не влияе на пушателните качества на пурата.

Изгасване. Не гасете пурата си в пепелника. Това ще доведе до неприятен мирис и ще направи боклук. Просто оставете запалената пура в пепелника и тя сама ще загасне. След това изчистете пепелника.

Съхранение на пурите. Пурите трябва да се съхраняват при постоянна ниска температура при 50 % влажност. Те не обичат температурните промени. Препоръчва се кутия с овлажнител. Допълнителните кутии с пури могат да се съхраняват в студени, влажни помещения. Възможно е да се използват и хладилници, но пурите трябва да се поставят в отделен контейнер с леко навлажнена гъба, тъй като е известно, че хладилникът отнема от влагата на продуктите и ще изсуши незащитената пура.

👉 Разгледай и другите ни оферти за Луксозни Кутии За Пури

Може да се интересувате и от следните продукт(и)