Нямате продукти в кошницата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, поради годишен отпуск, всички поръчки направени в интервала 21 Юни - 02 Юли, ще бъдат доставяни след 02-ри Юли. Предварително се извиняваме за забавянето и Ви благодарим за разбирането и търпението!

Луксозен кабинетен Хумидор, голяма и стилна кутия за пури побираща 80 и повече пури, 009059

Кутия за пури лукс - ХУМИДОР 50 пури 009059

Още изгледи

  • Кутия за пури лукс - ХУМИДОР 50 пури 009059
430.00 лв. 21-12-2024 OutOfStock
Каталожен номер: ZP 009059

Оценка: 96 %

Размери на подукта (h) 18 / 27 / 38 см Размери на подукта
Тегло на подукта 4.4500 Тегло на подукта
Безплатна доставка Безплатна доставка При закупуването на този продукт, печелите безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  HADSON HADSON Марка: HADSON
Луксозен хумидор - Кутия за Пури на 2 нива с външен влагомер и изработен от кедрово дърво. Хумидор 009059 е изключително представителен и е чудесен избор за подарък на мъж или офис.

Кутията за пури съдържа:
★ 1 бр външно вграден калибриран влагомер
★ 2 бр свободно стоящ разделител за пурите
★ 1 бр овлажнител от нов тип, съдържащ силиконов пълнител
★ 1 бр ключе за заключване
★ 2 нива на съхранение на пурите, като горният рафт се вади
★ странични дръжки за лесно пренасяне
★ стъкло на капака и отпред за още по добра видимост на пурите, което го прави изключително луксозен и представителен подарък за всеки кабинет и уважаван бизнесмен

Представителна кутията за пури на 2 нива, изработена от масивен Кедър и побираща 80 и повече броя пури.

★ Размери: 38 х 27 х (h) 18 см
★ Цвят - черен
★ Капацитет: между 80 и 100 броя пури
★ Страна на произход: Австрия

В комплекта не са включени пури !

Кабинетен хумидор е един наистина представителен и впечатляващ подарък за мъж, който би зарадвал всеки шеф.

👉 Разгледай и другите ни оферти за стилни подаръци за мъже

Луксозни подаръци за мъжеЛуксозни хумидори">хумидориАко търсите идеи за подарък за мъж, то голям луксозен хумидор за пури на две нива в черен цвят, е точно това което търсите.

Наличието на прозорци от повечето му страни, го прави изключително подходящ за кабинет или офис.
Благодарение на външният си влагомер и прозрачният капак, ще можете да следите състоянието на микроклимата вътре, без да се налага да го отваряте и да нарушавате нивото на влажност всеки път.

Този хумидор е един наистина представителен и впечатляващ подарък, който би зарадвал всеки шеф.

Ето и няколко съвета и препоръки, които според нас е хубаво да имате предвид преди употребата на вашия нов хумидор:Отпускане. Основното и най-важното условие при пушенето на пури е това да бъде за удоволствие и да не се бърза.

Срязване. Преди да запалите своята пура, отрежете твърдия край, известен като главичка. Подходящи за това са резач за пури, продупчване или малко ножче. Има няколко резачи за пури:

Тип гилотина - срязва главата на пурата вертикално (най-добрият срез за
въздушна циркулация).
Тип „V" - срязва V-образно главата на пурата.
Ножици - отрязва цялата глава.
Продупчване - прави отвор в края на пурата.
Изборът на резач зависи от личните предпочитания на всеки пушач.

Запалване. Задръжте пламъка на 2-3 см от пурата. Първо загрейте пурата на пламъка за няколко секунди, като я въртите между пръстите си. Загрявайки пурата, ще освободите ароматните масла в тютюна, което ще ви помогне да усетите пълния вкус при първото всмукване. Не слагайте пурата в устата, докато я загрявате. Направете това след няколко секунди и всмуквайте леко, докато я въртите и палите. Това ще доведе до равномерно запалване. Не използвайте бензинова запалка, тъй като ще намали и опорочи аромата на пурата ви. Най-подходящи за запалване са газовите запалки, запалена сламка или специална дълга клечка кибрит (след изгаряне на фосфора).

Пушене. Облегнете се, отпуснете се и бавно пушете пурата си, като че ли отпивате чаша шампанско. За средната пура, например „Согопа", са необходими 40-60 минути, за да се изпушат 2/3 от дължината й. Не вдишвайте дима. Обемът дим в устната кухина доставя интензивно и достатъчно удоволствие. Задръжте дима в устата си няколко секунди, за да усетите различните вкусове.

Пепелта. Опитайте се да задържите над 1 см от пепелта върху пурата. Това прави дима по-свеж. Ако задържите няколко сантиметра пепел, може да ви похвалят, но това не влияе на пушателните качества на пурата.

Изгасване. Не гасете пурата си в пепелника. Това ще доведе до неприятен мирис и ще направи боклук. Просто оставете запалената пура в пепелника и тя сама ще загасне. След това изчистете пепелника.

Съхранение на пурите. Пурите трябва да се съхраняват при постоянна ниска температура при 50 % влажност. Те не обичат температурните промени. Препоръчва се кутия с овлажнител. Допълнителните кутии с пури могат да се съхраняват в студени, влажни помещения. Възможно е да се използват и хладилници, но пурите трябва да се поставят в отделен контейнер с леко навлажнена гъба, тъй като е известно, че хладилникът отнема от влагата на продуктите и ще изсуши незащитената пура.

Разгледайте и другите ни оферти за Луксозни Хумидори

Може да се интересувате и от следните продукт(и)