•   Безплатна доставка
  за поръчки над 100лв
 •   0888251570
 • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, поради годишен отпуск, всички поръчки направени в интервала 21 Юни - 02 Юли, ще бъдат доставяни след 02-ри Юли. Предварително се извиняваме за забавянето и Ви благодарим за разбирането и търпението!

Луксозен преносим Хумидор, Кутия за пури 15бр, черен гланц, Angelo 920025

Луксозен преносим Хумидор

Още изгледи

 • Луксозен преносим Хумидор
 • Луксозен преносим Хумидор
 • Луксозен преносим Хумидор
 • Луксозен преносим Хумидор
 • Луксозен преносим Хумидор
95.00 лв. 16-12-2024 OutOfStock
-24%
 • 125.00 лв.
 • 95.00 лв.
 • Стойност: 125.00 лв.  
 • Спестяваш: 30.00 лв.
Каталожен номер: AK 920025

Оценка: 90 %

Размери на подукта (h) 7,5 / 22 / 18 см Размери на подукта
Тегло на подукта 1.0000 Тегло на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand: ANGELO ANGELO Марка: ANGELO
Кутия за пури - изискан, малък хумидор с вътрешен влагомер и изработен от кедрово дърво. Хумидор 920025 е отличен избор за подарък на мъж. Транспортен малък хумидор с масивен капак, закрепващи се с магнит аксесоари, побира до 20 броя пури.

Изработена от испански кедър, кутията за пури съдържа:
★ 1 бр свободно стоящ, вътрешен калибриран влагомер
★ 1 бр овлажнител от нов тип, със силиконов пълнител, закрепващ се с магнит за капака
★ 1 бр подвижен разделител за пурите
★ Плътно затваряне

★ Размери: 22 х 18 х (h) 7,5 см
★ Цвят - черен гланц
★ Капацитет: между 10 и 20 броя пури
★ Страна на произход: Германия

В комплекта не са включени пури !

👉 Разгледай и другите ни оферти за Луксозни Кутии За Пури

Висококачествени кутии за пури и хумидориОбичаш да пътуваш, но не можеш без любимите си пури!?
Ако и ти си от тази категория хора, то тази не много малка кутия за пури (хумидор) е точно това което търсиш. Този макар и малък хумидор е снабден с всичко необходимо за да запазиш своите скъпи пури, все така ароматни и свежи. Въпреки размера си, в кутията за пури има достатъчно място за влагомера, овлажнителя и да не забравяме твоите пури. Дори е снабден с един брой разделител за хумидор, с чиято помощ ще можеш да сепарираш два отделни сорта пури в случай на нужда. Като вземем под внимание и цената на хумидора, то спокойно можем да кажем, че е аксесоар за пури, който си заслужава да имаш.

Ето и няколко съвета и препоръки, които според нас е хубаво да имате предвид преди употребата на вашия нов хумидор:

Отпускане. Основното и най-важното условие при пушенето на пури е това да бъде за удоволствие и да не се бърза.

Срязване. Преди да запалите своята пура, отрежете твърдия край, известен като главичка. Подходящи за това са резач за пури, продупчване или малко ножче. Има няколко резачи за пури:

Тип гилотина - срязва главата на пурата вертикално (най-добрият срез за
въздушна циркулация).
Тип „V" - срязва V-образно главата на пурата.
Ножици - отрязва цялата глава.
Продупчване - прави отвор в края на пурата.
Изборът на резач зависи от личните предпочитания на всеки пушач.

Запалване. Задръжте пламъка на 2-3 см от пурата. Първо загрейте пурата на пламъка за няколко секунди, като я въртите между пръстите си. Загрявайки пурата, ще освободите ароматните масла в тютюна, което ще ви помогне да усетите пълния вкус при първото всмукване. Не слагайте пурата в устата, докато я загрявате. Направете това след няколко секунди и всмуквайте леко, докато я въртите и палите. Това ще доведе до равномерно запалване. Не използвайте бензинова запалка, тъй като ще намали и опорочи аромата на пурата ви. Най-подходящи за запалване са газовите запалки, запалена сламка или специална дълга клечка кибрит (след изгаряне на фосфора).

Пушене. Облегнете се, отпуснете се и бавно пушете пурата си, като че ли отпивате чаша шампанско. За средната пура, например „Согопа", са необходими 40-60 минути, за да се изпушат 2/3 от дължината й. Не вдишвайте дима. Обемът дим в устната кухина доставя интензивно и достатъчно удоволствие. Задръжте дима в устата си няколко секунди, за да усетите различните вкусове.

Пепелта. Опитайте се да задържите над 1 см от пепелта върху пурата. Това прави дима по-свеж. Ако задържите няколко сантиметра пепел, може да ви похвалят, но това не влияе на пушателните качества на пурата.

Изгасване. Не гасете пурата си в пепелника. Това ще доведе до неприятен мирис и ще направи боклук. Просто оставете запалената пура в пепелника и тя сама ще загасне. След това изчистете пепелника.

Съхранение на пурите. Пурите трябва да се съхраняват при постоянна ниска температура при 50 % влажност. Те не обичат температурните промени. Препоръчва се кутия с овлажнител. Допълнителните кутии с пури могат да се съхраняват в студени, влажни помещения. Възможно е да се използват и хладилници, но пурите трябва да се поставят в отделен контейнер с леко навлажнена гъба, тъй като е известно, че хладилникът отнема от влагата на продуктите и ще изсуши незащитената пура.

👉 Разгледай и другите ни оферти за Луксозни Аксесоари за Пури

Може да се интересувате и от следните продукт(и)