•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Хумидор сет лукс, премиум сет Кутия за пури с вградени аксесоари, Angelo 920750

Хумидор сет лукс, премиум сет Кутия за пури

Още изгледи

  • Хумидор сет лукс, премиум сет Кутия за пури
  • Хумидор сет лукс, премиум сет Кутия за пури
  • Хумидор сет лукс, премиум сет Кутия за пури
  • Хумидор сет лукс, премиум сет Кутия за пури
  • Хумидор сет лукс, премиум сет Кутия за пури
228.00 лв. 17-04-2022 InStock
Каталожен номер: AK 920750

Оценка: 90 %

Размери на подукта (h) 9 / 21 / 14 см Размери на подукта
Тегло на подукта 1.5000 Тегло на подукта
Безплатна доставка Безплатна доставка При закупуването на този продукт, печелите безплатна доставка!
В наличност В наличност Този продукт е наличен на склад и може да бъде доставен до 24 часа!
Brand:  ANGELO ANGELO Марка: ANGELO
Кутия за пури - малък представителен хумидор, съчетаващ стил, качество и функционалност. Този малък хумидор освен, че може да побере около 10 броя пури, притежава всичко необходимо като аксесоари. Чудесен кабинетен аксесоар за всеки изискан офис и абсолятно необходим аксесоар за всяка голяма бизнес сделка.

Кутия за пури (хумидор) лукс включва:
★ 1 бр външно вграден калибриран влагомер за хумидор
★ 1 бр овлажнител за хумидор от нов тип, със силиконов пълнител
★ 1 бр резачка за пурите
★ 1 бр пънчер за пура
★ 1 бр издърпващ се пепелник за пури
★ 1 бр дървен разделител за пурите

Хумидор 920750 е много изискан и оригинален подарък за мъж.

★ Размери: 21 х 14 х (h) 9 см
★ Цвят - махагон
★ Капацитет: между 10 и 15 броя пури
★ Страна на произход: Германия

В комплекта не са включени пури !

👉 Разгледай и другите ни оферти за Луксозни Кутии За Пури

Луксозни хумидори и кутии за пури



Избора на качествен и едновременно представителен хумидор (кутия за пури), никога не е било по-лесно. Този малък, но изключително функционален и качествен хумидор, би впечатлил всеки любител на пурите, оставяйки в него не малака доза желание да го притежава.

Този луксозен хумидор (кутия за пури) на пръв поглед е доста малък, но пък крие в себе си чудеса. Производителя умело е съумял да съчетае в нещо толкова малко, абсолютно всичко необходимо за да успеете да впечатлите своите бизнес партноьри или гости. Защото да не забравяме, че всяка голяма сделка е скрепена с чаша отлежало уиски и ароматна пура. Издърпвайки малко чекмедже скрито в дъното на хумидора, ще откриеш всички необходими аксесоари за пури, от които имаш нужда за доброто преживяване. Там са скрити пепелник за пури, пънчер за пура и резачка за пура. Капакът на това малко бижу хумидор е плътен и се затваря доста плътно създавайки вакуум, което благоприятства за доброто съхранение на твоите любими пури. Кутията за пури още е снабдена и с малък, но напълно достатъчен овлажнител за хумидор. Освен всичко до тук, е помислено и за спестяване на място, изнасяйки влагомера за хумидор извън кутията за съхранение на пурите, като е вграден външно на капака. По този начин, може много лесно и бързо да се следи нивото на необходимата влажност, без да се налага постоянното отваряне на хумидора. Това изключително много улеснява потдръжката и най-вече не нарушава създаденият микроклимат вътре в кутията за пури.

Закупувайки този луксозен хумидор, ще получиш не просто кутия за пури, а удовлетвореност и наслада от направената покупка, събуждайки завист и възхищение у твоите бизнес партньори, приятели и колеги. Горещо препоръчваме този модел хумидор на всички, които обичат да предизвикват възхищение и завист в останалите.

Този хумидор е един наистина представителен и впечатляващ подарък, който би зарадвал всеки шеф.


Луксозни подаръци за мъже



Търсите идеи за луксозни подаръци за мъже!? Не се колебайте повече, защото избора на подходящ подарък за мъж никога не е било по-лесно. Потопете се в необятен свят от сувенири, подаръци и оферти за стилни подаръци за мъже.

Постоянно сме заобиколени от различни поводи и празници, било то рожден ден на шефа, близък приятел, съпруг или просто някакъв бизнес повод. И именно намирането на подходящ подарък за рожден ден на мъж се оказва не лека задача. Ако и ти си сред търсещите на оригинални подаръци за мъже, то си попаднал на точното място. На Eleon.BG ще откриеш безброй оферти и идеи за подарък на мъж, но безспорно избора на качествен хумидор (кутия за пури), е наистина доста изискан и луксозен подарък за мъж.


👉 Разгледай и другите ни оферти за Луксозни Аксесоари за Пури

Може да се интересувате и от следните продукт(и)