•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Статуетка Лъв изработена от полирезин, Скулптура Veronese WU34

Статуетка Лъв - Veronese WU34

189.00 лв. 20-01-2025 OutOfStock
Каталожен номер: DM-WU34

Оценка: 95 %

Размери на подукта (h) 22 / 38 см Размери на подукта
Безплатна доставка Безплатна доставка При закупуването на този продукт, печелите безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  Veronese Veronese Марка: Veronese
Избери Статуетка Лъв Veronese от голямото разнообразие на оферти за Скулптури. Статуетки за дома, сувенири статуетки и още много статуетки за подарък ще откриеш в eleon.bg

В будизма лъвът показва храбростта, благородството и постоянството. Смята се, че той ще донесе на своя притежател много щастие и късмет.

Детайли:
★ Статуетка Лъв Veronese
★ Материал: Полирезин
★ Цвят: метализиран
★ Размери: (h) 22 / дължина 38 см
★ Този артикул ще получите в хубава подаръчна кутия
★ Изработена прецизно от полирезин с покритие имитиращо метал и с внимание към всеки детайл
★ Често фигурира в гербовете на различните народи.
★ Лъвът е неизменна част от държавния ни герб от Освобождението до наши дни.


При нас ще откриете още:
👉 Изискани и луксозни статуетки за дома и статуетки за подарък.
👉 Разнообразни видове скулптури - скулптури от метал, дървени скулптури, скулптури от месинг, алабастър, бронз и полускъпоценни камъни.

Статуетка Лъв VeroneseВ митологията на много народи в Африка и Азия лъвът е символ на висшата божествена сила, знак за мощ, власт и величие.

Приема се, че лъвът олицетворява и ума, великодушието, доблестта, справедливостта, гордостта, победата, бдителността и храбростта.

Лъвицата пък е символ на майчинството и въплъщение на сладострастието.

В будизма лъвът показва храбростта, благородството и постоянството. Смята се, че той ще донесе на своя притежател много щастие и късмет.

Често фигурира в гербовете на различните народи.Лъвът е неизменна част от държавния ни герб от Освобождението до наши дни.

Статуетката е изработена прецизно от полирезин с покритие от метал и с внимание към всеки детайл.
Размери на статуетката: h 22 см


Човечеството е създало художествени образи на света около себе си още от началото на писаната история. Започвайки с първото топене на метали, скулптурите са част от опита на човека да доби красота в своето съществуване. Бронзови скулптури са били открити още в руините на древните градове на Месопотамия, в погребалните гробници на китайски императори, както и в най-големите римски градове Помпей и Херкулан. Тази форма на изкуство замира в продължение на няколко века, за да се възроди отново в периода на Възраждането и отново да дойде на преден план на изкуството. Още четири века ще минат преди раждането на Индустриалната революция в средата на 19 век. , която индустриалната революция ще осигури необходимите инструменти за направата на бронзови скулптури в мащаби и качество, които ще ги сведе отново до върха на световното изкуството.

„Подарете усмивка” на любимите си хора с подарък Статуетка Лъв - Veronese WU34 от eleon.bg. В океана от подаръци – статуетки, картини, вази, декоративни оръжия, кутии за бижута, икони, офис подаръци и други красиво изработени вещи, Вие ще откриете най-подходящия подарък за Вашите близки, приятели и любими хора. В онлайн магазин eleon.bg може да откриете изключително разнообразие от оригинални подаръци, на достъпни цени. В нашите разнообразни категории може да откриете подарък за всеки повод и всеки вкус. С повод или без повод, подарък за рожден ден или подарък за имен ден, подаръците винаги са носели усмивки на хората и за това наша основна цел е до Вас да достигат висококачествени и оригинални подаръци, които ще превърнат и най-обикновения ден в празник.

Разгледайте и другите ни предложения за Скулптури от Полирезин и Статуетки за Дома

Може да се интересувате и от следните продукт(и)