•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, поради технически причини, всички поръчки направени в интервала 17-25 Февруари, ще бъдат доставяни след 26-ти Февруари. Предварително се извиняваме за забавянето и Ви благодарим за разбирането и търпението!

Статуетка Лъв на постамент, изработена от полирезин, скулптура Veronese WU186

Статуетка Лъв на постамент

Още изгледи

  • Статуетка Лъв на постамент
  • Статуетка Лъв на постамент
  • Статуетка Лъв на постамент
  • Статуетка Лъв на постамент
159.00 лв. 22-08-2024 InStock
Каталожен номер: DM-WU186

Оценка: 89 %

Размери на подукта (h) 17 см / 22*9 см Размери на подукта
Безплатна доставка Безплатна доставка При закупуването на този продукт, печелите безплатна доставка!
Ограничено количество Ограничено количество Не му мисли, купи сега. Има вероятност някой да те изпревари.
Brand:  Veronese Veronese Марка: Veronese
Избери Статуетка Лъв Veronese WU186 от голямото разнообразие на оферти за Скулптури. Статуетки за дома, сувенири статуетки и още много статуетки за подарък ще откриеш в eleon.bg

В будизма лъвът показва храбростта, благородството и постоянството. Смята се, че той ще донесе на своя притежател много щастие и късмет.

Детайли:
★ Статуетка Лъв Veronese
★ Материал: Полирезин
★ Цвят: метализиран / черен
★ Размери: (h) 17 см / 22*9 см
★ Този артикул ще получите в хубава подаръчна кутия
★ Изработена прецизно от полирезин с покритие имитиращо метал и с внимание към всеки детайл
★ Често фигурира в гербовете на различните народи.
★ Лъвът е неизменна част от държавния ни герб от Освобождението до наши дни.


При нас ще откриете още:
👉 Изискани и луксозни статуетки за дома и статуетки за подарък.
👉 Разнообразни видове скулптури - скулптури от метал, дървени скулптури, скулптури от месинг, алабастър, бронз и полускъпоценни камъни.

Статуетка Лъв на постамент VeroneseВ митологията на много народи в Африка и Азия лъвът е символ на висшата божествена сила, знак за мощ, власт и величие.

Приема се, че лъвът олицетворява и ума, великодушието, доблестта, справедливостта, гордостта, победата, бдителността и храбростта.

Лъвицата пък е символ на майчинството и въплъщение на сладострастието.

В будизма лъвът показва храбростта, благородството и постоянството. Смята се, че той ще донесе на своя притежател много щастие и късмет.

Често фигурира в гербовете на различните народи.Лъвът е неизменна част от държавния ни герб от Освобождението до наши дни.

Статуетката е изработена прецизно от полирезин с покритие от метал и с внимание към всеки детайл.


Човечеството е създало художествени образи на света около себе си още от началото на писаната история. Започвайки с първото топене на метали, скулптурите са част от опита на човека да доби красота в своето съществуване. Бронзови скулптури са били открити още в руините на древните градове на Месопотамия, в погребалните гробници на китайски императори, както и в най-големите римски градове Помпей и Херкулан. Тази форма на изкуство замира в продължение на няколко века, за да се възроди отново в периода на Възраждането и отново да дойде на преден план на изкуството. Още четири века ще минат преди раждането на Индустриалната революция в средата на 19 век. , която индустриалната революция ще осигури необходимите инструменти за направата на бронзови скулптури в мащаби и качество, които ще ги сведе отново до върха на световното изкуството.

„Подарете усмивка” на любимите си хора с подарък Статуетка Лъв Veronese от eleon.bg. В океана от подаръци – статуетки, картини, вази, декоративни оръжия, кутии за бижута, икони, офис подаръци и други красиво изработени вещи, Вие ще откриете най-подходящия подарък за Вашите близки, приятели и любими хора. В онлайн магазин eleon.bg може да откриете изключително разнообразие от оригинални подаръци, на достъпни цени. В нашите разнообразни категории може да откриете подарък за всеки повод и всеки вкус. С повод или без повод, подарък за рожден ден или подарък за имен ден, подаръците винаги са носели усмивки на хората и за това наша основна цел е до Вас да достигат висококачествени и оригинални подаръци, които ще превърнат и най-обикновения ден в празник.

Разгледайте и другите ни предложения за Скулптури от Полирезин и Статуетки за Дома

Може да се интересувате и от следните продукт(и)