•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Статуетка Слонче за късмет, 12см, Veronese WU37

Статуетка Слонче за късмет

Още изгледи

  • Статуетка Слонче за късмет
  • Статуетка Слонче за късмет
  • Статуетка Слонче за късмет
  • Статуетка Слонче за късмет
  • Статуетка Слонче за късмет
45.00 лв. 25-04-2021 InStock
Каталожен номер: WU37

Оценка: 90 %

Размери на подукта 12 см Размери на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
В наличност В наличност Този продукт е наличен на склад и може да бъде доставен до 24 часа!
Brand:  Veronese Veronese Марка: Veronese
Статуетка Слонче за късмет. Фигурки и изображения на слон носят късмет и укрепват духа. Символизира и търпението, а с него вземаме правилните решения.

Слонът е еднакво подходящ за подарък на мъж и на жена. В това отношение е неутрален.

Статуетката е изработена прецизно от полирезин с покритие от метал и с внимание към всеки детайл.

* Материал: Полирезин
* Размери: 12 см
Слоновете са добре познати в Китайската и Индийската култура като привличащи богатство и добър късмет.

Слонът, който е и най-голямото животно, държи първенството по сила и мъдрост, неуязвимост и кралска власт. Той е покровител на плодородието и дъжда.

Фигурки и изображения на слон носят късмет и укрепват духа. Символизира и търпението, а с него вземаме правилните решения.

Слонът е еднакво подходящ за подарък на мъж и на жена. В това отношение е неутрален.

Статуетката е изработена прецизно от полирезин с покритие от метал и с внимание към всеки детайл.
Размери на статуетката: h 12 см


Човечеството е създало художествени образи на света около себе си още от началото на писаната история. Започвайки с първото топене на метали, скулптурите са част от опита на човека да доби красота в своето съществуване. Бронзови скулптури са били открити още в руините на древните градове на Месопотамия, в погребалните гробници на китайски императори, както и в най-големите римски градове Помпей и Херкулан. Тази форма на изкуство замира в продължение на няколко века, за да се възроди отново в периода на Възраждането и отново да дойде на преден план на изкуството. Още четири века ще минат преди раждането на Индустриалната революция в средата на 19 век. , която индустриалната революция ще осигури необходимите инструменти за направата на бронзови скулптури в мащаби и качество, които ще ги сведе отново до върха на световното изкуството.

„Подарете усмивка” на любимите си хора с подарък Статуетка Слонче за късмет - Veronese WU37 от eleon.bg. В океана от подаръци – статуетки, картини, вази, декоративни оръжия, кутии за бижута, икони, офис подаръци и други красиво изработени вещи, Вие ще откриете най-подходящия подарък за Вашите близки, приятели и любими хора. В онлайн магазин eleon.bg може да откриете изключително разнообразие от оригинални подаръци, на достъпни цени. В нашите разнообразни категории може да откриете подарък за всеки повод и всеки вкус. С повод или без повод, подарък за рожден ден или подарък за имен ден, подаръците винаги са носели усмивки на хората и за това наша основна цел е до Вас да достигат висококачествени и оригинални подаръци, които ще превърнат и най-обикновения ден в празник.

Сподели и ти твоето мнение относно:Статуетка Слонче за късмет, 12см, Veronese WU37

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Как оценявате продукта?