•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Сет аксесоари за вино ROYAL от 4 части - Vin Bouquet

Сет аксесоари за вино ROYAL

Още изгледи

  • Сет аксесоари за вино ROYAL
  • Сет аксесоари за вино ROYAL
  • Сет аксесоари за вино ROYAL
  • Сет аксесоари за вино ROYAL
  • Сет аксесоари за вино ROYAL
79.00 лв. 20-10-2024 OutOfStock
Каталожен номер: NWV/VB FI 024 SET

Оценка: 89 %

Размери на подукта 30 / 21 / 6 см Размери на подукта
Тегло на подукта 0.6440 Тегло на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  Vin Bouquet, Испания Vin Bouquet, Испания Марка: Vin Bouquet, Испания
Vin Bouquet - сет Аксесоари за вино ROYAL - 4 части

* Размери на опаковката: 30 см/21 см/ 6см.
* Тегло: 0,644 гр.

Комплектът съдържа:
* Тирбушон,
* Прибор за наливане,
* Тапа за вино + вакуум помпа,
* Охладител за бутилки,

Производител: Vin Bouquet, Испания
От незапомнени времена виното е символ на изтънчен вкус и изискани маниери, на благородство, стил и висока класа. Ето защо умението да изберете подходящо вино, да го поръчвате, да боравите с чашите и приборите е необходимо, за да усетите благородството на тази напитка и да превърнете консумацията ѝ в цял ритуал.

Сет аксесоари за вино ROYAL Ви предлага необходимия минимум, достатъчен да покажете елегантност и финес в сервирането на вино. Охладете виното до необходимата температура. Оставете охладителя за няколко часа в камерата и поставете бутилката в него. Той ще поддържа подходяща температурата на виното.

Забодете тирбушона в средата на тапата и започнете да навивате. Трябва да навлезе достатъчно, но не съвсем до края на тапата, за да можете да я извадите без да се натроши и без парченца от нея да попаднат във виното. Ако пък навиете недостатъчно тирбушона, рискувате тапата да се строши и да не успеете да я извадите от бутилката.

Приборът за наливане се поставя в гърлото на бутилката. Ролята му е да прецежда виното и да улеснява наливането му в чашите. Ако все пак не успеете да изпиете цялата бутилка вино, можете да съхраните остатъка в хладилник. За целта затворете и обезвъздушете остатъка в бутилката, за да запазите максимално вкусовите качества и за да не поеме виното нежелани миризми. Лесно използваемата вакуумна помпичка ще премахне въздуха от отворената бутилка. Това ще предотврати оксигенацията и ще запази виното свежо за по-дълго време.