•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Пепелник за пури, 4 пури, порцелан, черен, подходящ за заведение, 23х23см, Primus 424280

Пепелник за пури

Още изгледи

  • Пепелник за пури
  • Пепелник за пури
  • Пепелник за пури
35.00 лв. 15-01-2025 InStock
Каталожен номер: AK 424280

Оценка: 94 %

Размери на подукта (h) 5,5 см / 23*23 см Размери на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
В наличност В наличност Този продукт е наличен на склад и може да бъде доставен до 24 часа!
Brand:  PRIMUS PRIMUS Марка: PRIMUS
Елегантен пепелник за пури изработен от фин порцелан. Изключително подходящ пепелник за офис или заведение. Избери пепелник 424280 от голямото разнообразие от оферти за Пепелници.

Детайли:
★ Размер на пепелника: (h) 5,5 см / 23*23 см / диагонал 29 см
★ Материал: фин порцелан
★ Цвят: черен
★ За 4 пури
★ Форма: квадрат
★ Без надписи - подходящ за заведение

Този Пепелника за пури ще получите в стилна картонена кутия.

При нас ще откриете още много оферти за пепелници с различни декорации, форми и предназначение, дървени пепелници, кристални пепелници, вятъро-устойчиви пепелници, пепелници за лули или пури.

👉 Разгледай и другите ни оферти за Пепелник за Пури

Пепелници и аксесоари за пуриПоради своята форма и възможността за едновременно пушене на повече от двама души, правят този пепелник подходящ най-вече за корпоративни обекти, офиси и заведения. Направен от порцелан, този пепелник за пури е изключително функционален и практичен. Благодарение на черният си цвят, той се съчетава добре с всеки интериор и обстановка.

Пепелникът е не просто моден аксесоар, а напълно задължителен и необходим за пушачите. Когато избираш своя нов попелник за пури, трябва също да се вземе предвид размера, когато купувате пепелник. Обикновено пушите ли сами? Имате ли ограничено място на бюрото или масата си? Често ли се събирате с други хора? Това са въпросите, върху които трябва да се замислите, когато избирате размера на вашия пепелник.

Стъклените пепелници са много популярни още от първото им производство. Това не е изненада, тъй като стъклото е абсолютно идеално за пепел. Стъклото и особено кристалът могат да бъдат почистени много лесно. Той също така издържа на петна и високи температури. Характерно за стъклените пепелници е също, че отиват добре с всеки декор.

Керамичните пепелници от своя страна са гладки и лесни за почистване. Въпреки, че са крехки, те създават по-модерен и небрежен външен вид от стъклените пепелници, които са по-традиционни.

Абсолютна мода сред производителите на пепелници за пури е направата им от метал. Металните пепелници имат множество предимства, като най-отличаващото е, че не се чупят и живота им на експлоатация е доста по-дълъг от стъклените или порцелановите им събратя. Трябва да признаем още, че металните пепелници за пури са не само много здрави, но и изключително красиви и представителни, подходящи за всеки офис или заведение.

Пепелта
Опитайте се да задържите над 1 см от пепелта върху пурата. Това прави дима по-свеж. Ако задържите няколко сантиметра пепел, може да ви похвалят, но това не влияе на пушателните качества на пурата.

Изгасване
Не гасете пурата си в пепелника. Това ще доведе до неприятен мирис и ще направи боклук. Просто оставете запалената пура в пепелника и тя сама ще загасне. След това изчистете пепелника.

Ето още някои интересни факта за пурите -
С мирис на хаванска пура - някои интересни факти за пурите.

Може да се интересувате и от следните продукт(и)