•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Пепелникът: Перфектният подарък за всеки пушач

2017-05-09
Вижте още
  • Лампи Тифани / Tiffany - изкуство достъпно за всеки дом Лампи Тифани / Tiffany - изкуство достъпно за всеки дом

    Ако сте любител на естетиката или пък ценител на изяществото и лукса, то тази статия е именно за Вас. Представяме Ви Лампите Tiffany. Знаете ли, че Лампите Тифани са направени от разноцветни парченца стъкло, всяко от които има уникална форма. Малцина обаче, знаят, че Лампите Тифани са ...

    2017-11-13 15:24:00

  Излишно е тук да говорим за ползите и вредите от тютюнопушенето.

И все пак, преди да разгледаме защо пепелникът да е перфектният подарък за всеки пушач, ще направим отклонение. За да не смятате, че поощряваме самото пушене, предлагайки пепелници за подаръци.


Както вече споменахме, излишно е да говорим за ползите и вредите от пушенето като цяло. Никакви ползи, а вреди бол. Това всеки го знае, даже и самите пушачи.


В случай, че сте непушач, би трябвало да Ви е пределно ясно- няма как да убедите близкия си приятел-пушач, че пушенето вреди. Предполага се, че той е достатъчно грамотен и е наясно с това. Но продължава да пуши. Дали пушенето му доставя наслада или вече се е превърнало в неизбежната наркомания, си е негова грижа. Защото дори и да сте загрижени, няма какво да направите по въпроса. Само той може да реши кога и как да откаже цигарите. И дали изобщо иска. Така че дори и да му пилите по 100 часа на ден (образно казано) на главата относно вредите от тютюнопушенето, резултатът пак ще си остане нулев.До тук с лекото ни отклонение. Връщаме се на темата защо пепелникът може да е идеалният подарък за всеки пушач.

Много просто. Когато човек пуши се нуждае от точно 3 неща: цигари (пура), запалка (кибрит) и пепелник. Логично е, че няма да тръгнете да му подарявате цигари, ако ще и да е цял стек. Тогава вече въпросният приятел определено ще си помисли, че поощрявате неговото пушене. Забравяте и за обикновения кибрит. Красива и стилна запалка може да е добър вариант. Но за съжаление са малко пушачите, които биха я оценили. Повечето от тях вероятно ще я загубят още след първото си излизане извън дома.


И точно тук идва ред на пепелника. Пепелникът може да се превърне в любимата вещ на пушача. Ако е достатъчно стилен и удобен. Освен за спомен от Вас, той може да служи и за декорация на дома. Отново ако е достатъчно стилен. И най-лошото, което може да му се случи, е да бъде счупен. Но повярвайте, пепелниците не се чупят толкова лесно.


Пепелниците могат да бъдат най-различни по форма и материал. Те могат да бъдат от най-обикновенни – стъклени пепелници, през строго персоналните – джобен пепелник, до такива за дома или заведение – ветроустойчиви пепелници.

Пепелниците могат да бъдат и персонализирани като бъдат гравирани или инкрустирани с кристали Swarovski.

Ако успяхме да Ви заинтригуваме с идеята за пепелника като подарък, то разгледайте и нашите най-различни и нестандартни ПЕПЕЛНИЦИ..

Автор: eleon.bg / 502 прегледа