•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

← Още от Блога

Пепелникът: Перфектният подарък за всеки пушач

2017-05-09
Вижте още
  • Изящен Порцелан - произход, грижа и употреба Изящен Порцелан - произход, грижа и употреба

    Производството на порцелан започва в Китай и до 17-ти век, е единствено изнесени в тази страна от където и произлиза. Именно поради тази причина, керамиката в англо-говорящите страни е наричана "Chinaware", което в буквален превод означава "порцеланови изделия". Износът на китайски порцелан става толкова популярен, както в Европа, така и в Близкия изток

    2013-03-19 15:26:00

  Излишно е тук да говорим за ползите и вредите от тютюнопушенето.

И все пак, преди да разгледаме защо пепелникът да е перфектният подарък за всеки пушач, ще направим отклонение. За да не смятате, че поощряваме самото пушене, предлагайки пепелници за подаръци.


Както вече споменахме, излишно е да говорим за ползите и вредите от пушенето като цяло. Никакви ползи, а вреди бол. Това всеки го знае, даже и самите пушачи.


В случай, че сте непушач, би трябвало да Ви е пределно ясно- няма как да убедите близкия си приятел-пушач, че пушенето вреди. Предполага се, че той е достатъчно грамотен и е наясно с това. Но продължава да пуши. Дали пушенето му доставя наслада или вече се е превърнало в неизбежната наркомания, си е негова грижа. Защото дори и да сте загрижени, няма какво да направите по въпроса. Само той може да реши кога и как да откаже цигарите. И дали изобщо иска. Така че дори и да му пилите по 100 часа на ден (образно казано) на главата относно вредите от тютюнопушенето, резултатът пак ще си остане нулев.До тук с лекото ни отклонение. Връщаме се на темата защо пепелникът може да е идеалният подарък за всеки пушач.

Много просто. Когато човек пуши се нуждае от точно 3 неща: цигари (пура), запалка (кибрит) и пепелник. Логично е, че няма да тръгнете да му подарявате цигари, ако ще и да е цял стек. Тогава вече въпросният приятел определено ще си помисли, че поощрявате неговото пушене. Забравяте и за обикновения кибрит. Красива и стилна запалка може да е добър вариант. Но за съжаление са малко пушачите, които биха я оценили. Повечето от тях вероятно ще я загубят още след първото си излизане извън дома.


И точно тук идва ред на пепелника. Пепелникът може да се превърне в любимата вещ на пушача. Ако е достатъчно стилен и удобен. Освен за спомен от Вас, той може да служи и за декорация на дома. Отново ако е достатъчно стилен. И най-лошото, което може да му се случи, е да бъде счупен. Но повярвайте, пепелниците не се чупят толкова лесно.


Пепелниците могат да бъдат най-различни по форма и материал. Те могат да бъдат от най-обикновенни – стъклени пепелници, през строго персоналните – джобен пепелник, до такива за дома или заведение – ветроустойчиви пепелници.

Пепелниците могат да бъдат и персонализирани като бъдат гравирани или инкрустирани с кристали Swarovski.

Ако успяхме да Ви заинтригуваме с идеята за пепелника като подарък, то разгледайте и нашите най-различни и нестандартни ПЕПЕЛНИЦИ..

Автор: eleon.bg / 1533 прегледа