•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Настолна нощна ЛАМПА ръчно декорирана - LA01281

Настолна нощна ЛАМПА ръчно декорирана - LA01281

Още изгледи

  • Настолна нощна ЛАМПА ръчно декорирана - LA01281
  • Настолна нощна ЛАМПА ръчно декорирана - LA01281
  • Настолна нощна ЛАМПА ръчно декорирана - LA01281
99.00 лв. 15-01-2025 OutOfStock
Каталожен номер: MR LA01281

Оценка: 94 %

Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  ELEON ELEON Марка: ELEON
Настолна нощна ЛАМПА ръчно декорирана - LA01281. Размер - 28см. Лампа с ръчна декорация от мед, калай, сребро и цветно стъкло отличаваща се със стилен дизайн и елегантна форма.
Лампа с ръчна декорация от мед, калай, сребро и цветно стъкло отличаваща се със стилен дизайн и елегантна форма.

Настолна нощна ЛАМПА ръчно декорирана - LA01281
Размер - 28см

Има ли най-подходящо място за любимата Ви настолна лампа?Ако не сте от онези амбициозни кариеристчета, които вечно не разполагат със свободно време, вероятно изпадате в другата крайност. Прекалено много свободно време. И се чудите какво да правите с него. Дори понякога започвате да се замисляте над теми, върху които никога не Ви е хрумвало, че можете да се замисляте. Като например, кой по дяволите?! е измислил думата възглавница. Или пък настолна лампа. Хората, които си слагат възглавницата върху главата, сигурно се броят на пръсти. Защо тогава не е подглавница? Какъвто е и случаят с настолната лампа. Защо е настолна лампа, а не например върхубюрна (върху бюрото) или пък върхушкафчена лампа (върху нощното шкафче). Кой си слага лампа на стола? Вероятно никой. Но все пак да насочим мислите си другаде. Няма как да разберем кой точно е измислил думата настолна лампа. И колкото и да умуваме, няма да успеем да я променим.

Ясно е, че няма да поставим любимата си настолна лампа на стола. Тогава кое ще е най-доброто място за нея?
Хм, зависи от това, което гоните като идея. Ако настолната лампа ще Ви служи, за да четете някоя книга в легнало положение, то тогава я поставете точно на нощното си шкафче. С цел да виждате това, което четете. Или пък на бюрото, ако работите до късно пред компютъра. Настолната лампа върши добра работа дори и ако планирате да ходите на къмпинг. Но тогава е най-добре тя да е с щипка, така че да бъде закачена на някое дърво или храст. Стига да има ток.

Възможно е и ситуацията да е съвсем различна. Тъй като не е ясно какво точно се разбира под настолна лампа, то тя може съвсем спокойно да се превърне и в нощна. Например нощна детска лампа. В този случай задължително вземете предвид, че осветлението трябва да е приглушено, а не ярко. А понякога това зависи не само от избраната от Вас крушка, но и от лампата, на която сте се спрели. Детска лампа, на която Вашият малчуган да заспива. И шшшт- ако сте направили правилният избор, той вече спи.