Нямате продукти в кошницата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, поради годишен отпуск, всички поръчки направени в интервала 21 Юни - 02 Юли, ще бъдат доставяни след 02-ри Юли. Предварително се извиняваме за забавянето и Ви благодарим за разбирането и търпението!

Настолна лампа с абажур от ръчно рисувано стъкло - Птици

Настолна лампа с абажур от ръчно рисувано стъкло - Птици

Още изгледи

  • Настолна лампа с абажур от ръчно рисувано стъкло - Птици
  • Настолна лампа с абажур от ръчно рисувано стъкло - Птици
198.00 лв. 21-12-2024 InStock
Каталожен номер: YM 12001

Оценка: 95 %

Безплатна доставка Безплатна доставка При закупуването на този продукт, печелите безплатна доставка!
В наличност В наличност Този продукт е наличен на склад и може да бъде доставен до 24 часа!
Brand:  ELEON ELEON Марка: ELEON
Настолна лампа с ръчно рисуван стъклен абажур - Птици. Размер - височина 45см, диаметър на абажура - 30см. Изключително елегантна и красива лампа, която създава неповторим уют и романтика. Безплатна доставка. Най-ниска цена.
Настолна лампа с ръчно рисуван стъклен абажур - Птици
Размери:
- височина 45см
- диаметър на абажура - 30см

Има ли най-подходящо място за любимата Ви настолна лампа?Ако не сте от онези амбициозни кариеристчета, които вечно не разполагат със свободно време, вероятно изпадате в другата крайност. Прекалено много свободно време. И се чудите какво да правите с него. Дори понякога започвате да се замисляте над теми, върху които никога не Ви е хрумвало, че можете да се замисляте. Като например, кой по дяволите?! е измислил думата възглавница. Или пък настолна лампа. Хората, които си слагат възглавницата върху главата, сигурно се броят на пръсти. Защо тогава не е подглавница? Какъвто е и случаят с настолната лампа. Защо е настолна лампа, а не например върхубюрна (върху бюрото) или пък върхушкафчена лампа (върху нощното шкафче). Кой си слага лампа на стола? Вероятно никой. Но все пак да насочим мислите си другаде. Няма как да разберем кой точно е измислил думата настолна лампа. И колкото и да умуваме, няма да успеем да я променим.

Ясно е, че няма да поставим любимата си настолна лампа на стола. Тогава кое ще е най-доброто място за нея?
Хм, зависи от това, което гоните като идея. Ако настолната лампа ще Ви служи, за да четете някоя книга в легнало положение, то тогава я поставете точно на нощното си шкафче. С цел да виждате това, което четете. Или пък на бюрото, ако работите до късно пред компютъра. Настолната лампа върши добра работа дори и ако планирате да ходите на къмпинг. Но тогава е най-добре тя да е с щипка, така че да бъде закачена на някое дърво или храст. Стига да има ток.

Възможно е и ситуацията да е съвсем различна. Тъй като не е ясно какво точно се разбира под настолна лампа, то тя може съвсем спокойно да се превърне и в нощна. Например нощна детска лампа. В този случай задължително вземете предвид, че осветлението трябва да е приглушено, а не ярко. А понякога това зависи не само от избраната от Вас крушка, но и от лампата, на която сте се спрели. Детска лампа, на която Вашият малчуган да заспива. И шшшт- ако сте направили правилният избор, той вече спи.