•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, поради годишен отпуск, всички поръчки направени в интервала 21 Юни - 02 Юли, ще бъдат доставяни след 02-ри Юли. Предварително се извиняваме за забавянето и Ви благодарим за разбирането и търпението!

Старинно изглеждаща Лупа TK60

Лупа TK60

48.00 лв. 16-12-2024 OutOfStock
Каталожен номер: TK60

Оценка: 96 %

Размери на подукта 24 см Размери на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  Nautica Collection Nautica Collection Марка: Nautica Collection
Лупа TK60 е една невероятно оригинална идея за подарък, която ще бъде оценена по достойнство. Лупа е един незабравим подарък за рожден ден. Дължина: 24 см.
Старомодните измервателни уреди, като Лупа не са просто отживелица захвърлена някъде в някой кашон със стари вещи. Но има ли все още хора които ползват Лупа за да си запалят огън или виждат важните неща? Всъщност това съвсем не е от значение, защото всеки добър баща, бизнесмен, ръководител и предприемач има нужда да си припомня от време на време за малките, но важни неща в живота, за да може да се фокусира върху тях и да не ги забравя.

Лупа е символ, който цели именно това, да предизвика у притежателя си усета за откриване на правилната цел в живота. Намерете тази Лупа, Слънчев часовник или Компас, който може да държи на бюрото си или на екскурзия, за да му напомня винаги за посоката в която е поел и да я следва неотлъчно. Това е една невероятно оригинална идея за подарък, която ще бъде оценена по достойнство и не би била подмината с пренебрежение.

Може да се интересувате и от следните продукт(и)