•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Старинно изглеждаща Лупа TK60

Лупа TK60

32.00 лв. 01-09-2021 InStock
Каталожен номер: TK60

Оценка: 96 %

Размери на подукта 24 см Размери на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
В наличност Ограничено количество Не му мисли, купи сега. Има вероятност някой да те изпревари.
Brand:  Nautica Collection Nautica Collection Марка: Nautica Collection
Лупа TK60 е една невероятно оригинална идея за подарък, която ще бъде оценена по достойнство. Лупа е един незабравим подарък за рожден ден. Дължина: 24 см.
Старомодните измервателни уреди, като Лупа не са просто отживелица захвърлена някъде в някой кашон със стари вещи. Но има ли все още хора които ползват Лупа за да си запалят огън или виждат важните неща? Всъщност това съвсем не е от значение, защото всеки добър баща, бизнесмен, ръководител и предприемач има нужда да си припомня от време на време за малките, но важни неща в живота, за да може да се фокусира върху тях и да не ги забравя.

Лупа е символ, който цели именно това, да предизвика у притежателя си усета за откриване на правилната цел в живота. Намерете тази Лупа, Слънчев часовник или Компас, който може да държи на бюрото си или на екскурзия, за да му напомня винаги за посоката в която е поел и да я следва неотлъчно. Това е една невероятно оригинална идея за подарък, която ще бъде оценена по достойнство и не би била подмината с пренебрежение.

Сподели и ти твоето мнение относно:Старинно изглеждаща Лупа TK60

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Как оценявате продукта?