•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

3D пъзел Триколка 24см, 152 части, увлекателен дървен конструктор с подвижни части, Wood Trick WT00007

3D пъзел Триколка 24см, 152 части

Още изгледи

  • 3D пъзел Триколка 24см, 152 части
  • 3D пъзел Триколка 24см, 152 части
  • 3D пъзел Триколка 24см, 152 части
  • 3D пъзел Триколка 24см, 152 части
  • 3D пъзел Триколка 24см, 152 части
69.00 лв. 21-11-2022 OutOfStock
Каталожен номер: JK-WT00007

Оценка: 91 %

Размери на подукта 15 / 24 / 14,3 см Размери на подукта
Тегло на подукта 0.6760 Тегло на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  Wood Trick, Украйна Wood Trick, Украйна Марка: Wood Trick, Украйна
3д пъзел First Car 24см - голямо разнообразие на оферти за 3d пъзели. Детайлно видео ръководство за редене на пъзели.

Детайли:
★ Притежава колекционерска стойност
★ За деца над 14 години
★ Подходящ за момчета и момичета
★ Материал: дърво
★ Изработен от естествени, нетоксични материали
★ Сглобява се без да се използва лепило
★ Комплектът включва инструкции, за по-лесно и правилно сглобяване
★ Изключително реалистичен и изпипан дори в най-дребния детайл до съвършенство

★ Степен на сложност: лесно
★ Елементи в комплекта: 152 броя
★ Приблизително време, което е необходимо за сглобяването: около 2 часа
★ Размери на играчката: 15 / 24 / 14,3 см
★ Размери на опаковката: 37 / 18,5 / 3,5 см
★ Тегло: 0,676 кг

Инструкция за сглобяване: 3D пъзел Триколка 24см с подвижни части

Производител: Wood Trick, Украйна

Увлекателни 3D пъзели Wood TrickНе, въобще не говорим за първата ви кола по време на колежа. Този 3D пъзел е модел на първата количка, създавана някога, която напомняше на сценичен вагон. WoodTrick предлага разнообразие от съвременни превозни средства, но най-уникалното парче във вашата колекция ще бъде First Car! Развийте интереса на детето към инженерството, като същевременно го учите на историята на технологиите. Не им показвайте снимка на първата кола изобретена някога във вашия смартфон (те и така достатъчно са вманиачени в телефоните), ами изградете Първата кола заедно с тях. Нека заедно се върнете назад във времето и им покажете дизайна, който революционизира световната история! Началото на съвременния транспорт!

Вашето дете ще се гордее, да показва този модел в стаята си или ще се забавлява докато го кара из нея!

Автентичността на дизайна ще накара вашето дете да се почувства от строителството, като истински инженер.

Към всеки комплект 3д пъзел, се предлага ясна, проста и много подробна инструкция, както и илюстрации. Следвайте тези инструкции, за да изградите комплекта ефективно и правилно!

Да обединим цялото семейство, за да изградим този конструктор и да си играем с него след това - какво може да бъде по-добре! Изграждането на тези дървени пъзели ще очертае и задвижва способността на детето ви да планира и изгражда собствена структура или превозно средство като истински архитект или инженер.

Процесът на сглобяване на 3d пъзели „Wood Trick” е удовлетворяващ за индивид, семейство или група приятели, тъй като насърчава изобретателността и креативността.

"Wood Trick” е Украинска, бързо развиваща се марка с над 5 години опит и развитие, посветена на успешното проектиране, производство и продажба на механични, сглобяеми триизмерни комплекти конструктори. Тези конструктивни дървени пъзели са изработени от безопасна и напълно екологична дървесина, без замърсители, насочена към настоящото международно търсене за екологично чисти играчки. Компания е твърдо фокусирана към производството на превъзходни качествени механични конструктори, поради което залага на модерни технологии за рязане и оформяне и строги стандарти за контрол на качеството на всеки етап от производството, за да гарантира безопасността.

Фокусът на компания върху качеството, обхваща целия процес от събиране на суровини, до окончателно опаковане и доставка. Всички продукти са насочени към широка целева аудитория, включително възрастни, младежи и деца на подходяща възраст с родителски надзор.

Комплектите „Wood Trick” конструктори, обединяват семейството, като пазят децата далеч от напрегнатите очи и вместо това насърчават цялостното им мозъчно развитие. Това развитие се постига чрез запознаване на децата със забавните основи на механиката, култивиране на търпение и внимание, насърчаване на фините двигателни умения и насърчаване на въображаемото художествено мислене.

Надяваме се, че изграждането на този 3д пъзел, не само ще събере семейството, но и ще формира бъдещите творчески умове по целия свят!

Може да се интересувате и от следните продукт(и)