•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Vin Bouquet - сет за вино SOMMELIER

59.00 лв.
Каталожен номер: NWV/VB FI 005 SET

Продукт рейтинг:

Комплект за вино от 5 части

* Размери на опаковката: 26,5 см/20 см/7 см.
* Тегло: 0,173 кг.

Комплектът съдържа: Тирбушон - 1бр., Пръстен за вино - 1бр., Резачка за фолио - 1бр., Тапа за вино - 1бр., Стойка - 1бр.
Производител: Vin Bouquet, Испания

Сомелиер е експертът, който ще препоръча най-подходящото вино към всяко ястие, така че да подчертае вкусът му. Сложният свят на виното се нуждае от подготвен човек, на когото може да се доверите не само за избора на вино, но и за отварянето на бутилката и сервирането. Работата на сомелиера е да превърне консумацията на вино в истинска наслада и да ви очарова с ефектна церемония по наливането в чашите.

Сомелиерът препоръчва:

* Резачка за фолио, която върши чудесна работа, защото дава практично улеснение при отваряне на бутилката вино. Има 4 сферични ножчета отдолу. Поставете ножа в най-горната част на гърлото на бутилката, на няколко милиметра от края. Завъртете леко и направете пълен кръг. Отстранете ножа и ще се уверите, че сте направили идеален разрез на фолиото. Махнете изрязаната част и ето, че пред вас е открита горната част на корковата тапа.

* Тирбушон тип Screwpull - може би най-добрият вариант за използване у дома. Пластмасовата рамка го центрира, като се притиска плътно около гърлото. Спиралата влиза в центъра на тапата, и когато проникне докрай в корка, всяко завъртане на дръжката вече изважда тапата.

* След като отворите бутилката, поставете специалния пръстен на гърлото ѝ. Той ще улавя капките вино, които неминуемо ще се плъзват по бутилката, когато наливате.

* Ако все пак не успеете да изпиете цялата бутилка вино, можете да съхраните остатъка в хладилник. За целта поставете тапа, да запазите максимално вкусовите качества и за да не поеме виното нежелани миризми.

Подредете всички части от комплекта отново върху специалната стойка.

Сподели и ти твоето мнение относно:Vin Bouquet - сет за вино SOMMELIER

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Как оценявате продукта?