Меден охладител за бутилки - VINTAGE
* Размери на опаковката:12 см/12 см/20 см.
* Материал: Стомана
* Височина: 19 см.
* Диаметър: 11 см.
Производител: Vin Bouquet, Испания
Ако ви предстои да сте домакин/я на романтична среща или вечеря с приятели, то неминуемо трябва да се подготвите за сервирането на вино. Направете го елегантно и с финес със серия VINTAGE на Vin Bouquet и ще бъдете оценени по достойнство. Необходими са ви просто няколко специални прибора за вино. За различните вина най-подходящата температура за консумация е различна.
Повечето червени вина се консумират при 14-16С. Младите червени вина като Божоле и Пино Ноар са най-добри за консумация при 12-13С. Отлежалото червено вино е най-добро за консумация при 17-18С. Най-подходящата температура за сервиране на бели вина е между 6-8С за Совиньн Блан, Мускат, Траминер, Пино Блан, Пино Гриджио, 9-11С за Шардоне и други купажни вина, 10-12С за Ризлинг, Мускат, Бургундски вина. Розетата се сервират при температура 6-8С.
Охладете виното до необходимата температура. Оставете охладителя за няколко часа в камерата. След като налеете от виното в чашите, поставете бутилката във вече студения охладител. Той ще поддържа подходяща температурата на виното.
* Размери на опаковката:12 см/12 см/20 см.
* Материал: Стомана
* Височина: 19 см.
* Диаметър: 11 см.
Производител: Vin Bouquet, Испания
Ако ви предстои да сте домакин/я на романтична среща или вечеря с приятели, то неминуемо трябва да се подготвите за сервирането на вино. Направете го елегантно и с финес със серия VINTAGE на Vin Bouquet и ще бъдете оценени по достойнство. Необходими са ви просто няколко специални прибора за вино. За различните вина най-подходящата температура за консумация е различна.
Повечето червени вина се консумират при 14-16С. Младите червени вина като Божоле и Пино Ноар са най-добри за консумация при 12-13С. Отлежалото червено вино е най-добро за консумация при 17-18С. Най-подходящата температура за сервиране на бели вина е между 6-8С за Совиньн Блан, Мускат, Траминер, Пино Блан, Пино Гриджио, 9-11С за Шардоне и други купажни вина, 10-12С за Ризлинг, Мускат, Бургундски вина. Розетата се сервират при температура 6-8С.
Охладете виното до необходимата температура. Оставете охладителя за няколко часа в камерата. След като налеете от виното в чашите, поставете бутилката във вече студения охладител. Той ще поддържа подходяща температурата на виното.