•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, поради годишен отпуск, всички поръчки направени в интервала 21 Юни - 02 Юли, ще бъдат доставяни след 02-ри Юли. Предварително се извиняваме за забавянето и Ви благодарим за разбирането и търпението!

Авторска Статуетка Орел, бронзова миниатюра, 12см, 440гр, Mario Art 1106

Авторска Статуетка Орел

Още изгледи

  • Авторска Статуетка Орел
  • Авторска Статуетка Орел
  • Авторска Статуетка Орел
  • Авторска Статуетка Орел
  • Авторска Статуетка Орел
36.00 лв. 16-12-2024 OutOfStock
Каталожен номер: MA 1106

Оценка: 89 %

Размери на подукта (h) 12 / 5х6 см Размери на подукта
Тегло на подукта 0.4400 Тегло на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  Mario Art Mario Art Марка: Mario Art
Малка пластика ОРЕЛ 1106 изработена от бронз. Избери бронзова статуетка от голямото разнообразие на оферти за Статуетки. Статуетки за дома, сувенири статуетки и още много статуетки за подарък ще откриеш в eleon.bg

Детайли на малка пластика от бронз:
★ Малка бронзова статуетка ОРЕЛ
★ Тип: Ръчно изработена статуетка за дома
★ Материал: бронз/месинг
★ Цвят: месинг
★ Размери: (h) 12 / 4,5х6 см
★ Тегло: 440 гр
★ Този артикул няма подаръчна кутия
★ Символ на мъдростта, знанията, свободата и силата

👉 Разгледай и другите ни оферти за Миниатюри / Фигурки

Бронзова Статуетка ОрелСпоред източните вярвания, орелът е символ на мъдростта, знанията, свободата и силата.

Тази великолепна птица символизира пътя на просветлението и просвещението. Той разкрива духовните сили и оказва влияние върху яснотата на мисълта.

Орлите винаги са били символ на божественото, техните изображения присъстват в много култури по света, където гордо носят името си "Царят на небесата". Така в Фън Шуй орелът се превърна в символ на властта.

Ето защо Фън Шуй препоръчва поставяне на статуетка орел в офисите на мениджъри и бизнесмени, както и тези, които искат да постигнат успех в работата си или бизнеса. Той ще ви помогне по-проницателно да погледнете към проблемите си и хората около тях. Затова един от най-добрите подаръци за шеф е статуетка на орел.

Бихте могли да окачите картина с образа на летящ орел в близост до работното място или да поставите статуетка с разперени криле на бюрото си. Тогава орелът като талисман ще ви помогне от различни височини да оцените значимостта на конкретно ваше начинание.


Авторски Статуетки от бронзСтатуята е вид тримерна скулптура изобразяваща човек, животно или предмет. Миниатюрната статуя се нарича статуетка, а статуя представляваща само главата и раменете на човек се нарича бюст. Основната идея с която се строят статуите е да се отпразнува историческо събитие или живота на влиятелен човек. Повечето статуи се излагат в градини, на улици или в обществени сгради и са достъпни за разглеждане от обществеността.

Миниатюрата е с малък по размер мащаб, възпроизвеждане, или малка вариация на нещо голямо. Думата миниатюра може да се отнасят до, портрет, картина, ръкопис, статуя, фигура, музикално и литературно произведение и много други.

Ако сте колекционер и ценител на изкуството, ние от eleon.bg ще ви предложим най-голямата колекция от статуетки, фигури и миниатюри от различни автори и материали. Елате и се потопете в магнетичният свят на изкуството заедно с нас. Ще се радваме да споделите с нас ваши мнения, впечатления и лични страсти.

Препоръчваме ви също:
Авторски Статуетки
VIP Скулптури
Статуетки от алабастър
Статуетки от бронз и полускъпоценни камъни

Може да се интересувате и от следните продукт(и)