•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, поради годишен отпуск, всички поръчки направени в интервала 21 Юни - 02 Юли, ще бъдат доставяни след 02-ри Юли. Предварително се извиняваме за забавянето и Ви благодарим за разбирането и търпението!

Слънчев часовник в дървена кутия TK18

Слънчев часовник в дървена кутия TK18

149.00 лв. 16-12-2024 OutOfStock
Каталожен номер: TK18

Оценка: 89 %

Размери на подукта 14 / 14 / 5 см Размери на подукта
Безплатна доставка Безплатна доставка При закупуването на този продукт, печелите безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  Nautica Collection Nautica Collection Марка: Nautica Collection
Слънчев часовник в дървена кутия TK18 е една невероятно оригинална идея за подарък, която ще бъде оценена по достойнство. Слънчев часовник е един незабравим подарък за рожден ден.

Детайли:
★ Диаметър на часовника 9 см
★ Размери на кутията 14 * 13.5 * 5 см
Старомодните измервателни уреди, като Слънчев часовник не са просто отживелица захвърлена някъде в някой кашон със стари вещи. Но има ли все още хора които ползват стария и верен Слънчев часовник вместо модерните електронни и кварцови такива? Всъщност това съвсем не е от значение, защото всеки добър баща, бизнесмен, ръководител и предприемач има нужда да си свери часовника от време на време, за да бъде сигурен, че е в крак с времето.

Слънчев часовник е символ, който предизвиква неговият невероятен усет за откриване на правилната цел в живота. Намерете този Слънчев часовник, който може да държи на бюрото си или на екскурзия, за да му напомня винаги за посоката в която е поел и да я следва неотлъчно. Това е един невероятно оригинална идея за подарък, която ще бъде оценена по достойнство.

Може да се интересувате и от следните продукт(и)