•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Слънчев часовник TK16

Слънчев часовник TK16

62.00 лв. 30-07-2023 OutOfStock
Каталожен номер: TK16

Оценка: 95 %

Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  Nautica Collection Nautica Collection Марка: Nautica Collection
Слънчев часовник TK16 е една невероятно оригинална идея за подарък, която ще бъде оценена по достойнство. Слънчев часовник е един незабравим подарък за рожден ден. Безплатна доставка.
Старомодните измервателни уреди, като Слънчев часовник не са просто отживелица захвърлена някъде в някой кашон със стари вещи. Но има ли все още хора които ползват стария и верен Слънчев часовник вместо модерните електронни и кварцови такива? Всъщност това съвсем не е от значение, защото всеки добър баща, бизнесмен, ръководител и предприемач има нужда да си свери часовника от време на време, за да бъде сигурен, че е в крак с времето.

Слънчев часовник е символ, който предизвиква неговият невероятен усет за откриване на правилната цел в живота. Намерете този Слънчев часовник, който може да държи на бюрото си или на екскурзия, за да му напомня винаги за посоката в която е поел и да я следва неотлъчно. Това е един невероятно оригинална идея за подарък, която ще бъде оценена по достойнство.