•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Пепелник за пури 3в1, луксозен сгъваем пепелник с аксесоари, резачка за пури и пънчер, Siliver Flame SF0102

Пепелник за пури - Siliver Flame SF0102

99.00 лв. 21-03-2021 InStock
Каталожен номер: SF0102

Оценка: 91 %

Размери на подукта (h) 3,5 см / 24х12 см Размери на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
В наличност Ограничено количество Не му мисли, купи сега. Има вероятност някой да те изпревари.
Brand:  Siliver Flame Siliver Flame Марка: Siliver Flame
Луксозен сгъваем пепелник за пури с аксесоари, резачка за пури и пънчер - Siliver Flame
Избери пепелник за пури SF0102 от широката гама на оферти за VIP Аксесоари за Пури на eleon.bg.

Детайли:
★ 1бр дървен луксозен сгъваем пепелник
★ 1бр Гилотина - срез чрез натиск и единично острие от закалена стомана
★ 1бр Пънчер - срез чрез продупчване
★ 1бр вадещ се метален пепелник за лесно почистване
★ Цвят: венге, черно и хром
★ Размери: (h) 3,5 см / 24х12 см

Създаден специално за хората на които държим!

Изборът на резачка за пури, зависи от личните предпочитания на всеки пушач, но ако пурата ти струва повече от 10лв, не я режи без гилотина.

Луксозен сгъваем пепелник за пури с аксесоариЗапали пурата
След като си отрязал пурата, тя вече е готова да бъде запалена. Най-добре ползвай газова запалка или кибрит. Най-правилно е да ползваш кибрит. Не употребявайте бензинови, защото така ще нарушите аромата на пурата, а за свещи не си и помисляй. Дръж кибрита в едната си ръка и я запали. С другата хвани пурата и я дръж на около 2 см от пламъка. Лапни пурата и започни леко да смучеш (е така е, смуче се) като въртиш пурата. Постарайте се пурата да не докосва пламъка. В зависимост от големината на пурата ще са ти необходими към 10-20 секунди, докато се запали, а понякога и по-дълго. Когато тютюнът започне да тлее и да излиза дим вече пурата е готова да бъде изпушена.

Наслади се на пурата
Вече пурата е запалена и е време да се насладиш на аромата и нейния вкус. На всеки 30-40 секунди върти пурата. НЕ гълтай дима, просто се наслади на вкуса и изплюй дима. Ако пушиш пурата прекалено бързо тя ще се нагрее и ще се разпадне, ако пък го правиш прекалено бавно тя ще загасне и ще трябва да я палиш постоянно. Не тръскай пурата в пепелника като цигара, а с въртеливи движения в пепелника премахвай излишната пепел.

Вторият най-важен фактор, за да бъде удовлетворението пълно е изборът на подходящото питие. Повечето питиета вървят с слабоароматни пури, но преминавайки към по-силни пури внимавайте пиенето ви да не е прекалено ароматно, за да не притъпява аромата на пурата. Най-добре изберете уиски, ром или коняк.


Пепелта
Опитайте се да задържите над 1 см от пепелта върху пурата. Това прави дима по-свеж. Ако задържите няколко сантиметра пепел, може да ви похвалят, но това не влияе на пушателните качества на пурата.

Изгасване
Не гасете пурата си в пепелника. Това ще доведе до неприятен мирис и ще направи боклук. Просто оставете запалената пура в пепелника и тя сама ще загасне. След това изчистете пепелника.

Разгледай и другите ни предложения за Аксесоари за Пури

Сподели и ти твоето мнение относно:Пепелник за пури 3в1, луксозен сгъваем пепелник с аксесоари, резачка за пури и пънчер, Siliver Flame SF0102

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Как оценявате продукта?