Нямате продукти в кошницата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, поради годишен отпуск, всички поръчки направени в интервала 21 Юни - 02 Юли, ще бъдат доставяни след 02-ри Юли. Предварително се извиняваме за забавянето и Ви благодарим за разбирането и търпението!

Пепелник вятъроустойчив, стъклен настолен пепелник 022362

Пепелник вятъроустойчив, стъклен настолен пепелник

Още изгледи

  • Пепелник вятъроустойчив, стъклен настолен пепелник
  • Пепелник вятъроустойчив, стъклен настолен пепелник
18.00 лв. 21-12-2024 OutOfStock
Каталожен номер: ZP 022362

Оценка: 89 %

Размери на подукта (h) 12 см / Ø 11 см Размери на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  PRIMUS PRIMUS Марка: PRIMUS
Пепелник настолен 022362, вятъроустойчив - d12, h11 см - настолен сгъваем пепелник е съд, в който се събират пепелта и угарките (фасовете) от цигари. Той има многоъгълна, правоъгълна, квадратна или кръгла форма.

Размери:
★ диаметър: 12 см
★ височина: 11 см
★ Тип: ветроустойчив
★ Материал: стъкло и хром
★ Цвят: прозрачен / морско синьо
Пепелник е съд, в който се събират пепелта и угарките (фасовете) от цигари.

Той има многоъгълна, правоъгълна, квадратна или кръгла форма. Изработва се от материали, които са трудно запалими като метал, стъкло или керамика">керамика.

В някои заведения където тютюнопушенето е разрешено, се слага пепелник по масите. В стените на пепелника обикновено има вдлъбнатини, предназначени за оставяне на цигарата. Вградени пепелници има в коли, влакове и обществени кошчета за боклук.

В някои видове пепелници има пясък или вода на дъното. Пепелници на обществени места стават все по-рядко срещани, поради разпространението на забраните за пушене.

А защо смятаме, че пепелникът може да е перфектният подарък за всеки пушач, можете да прочетете в статията - ПЕПЕЛНИКЪТ КАТО ПОДАРЪК

Може да се интересувате и от следните продукт(и)