Нямате продукти в кошницата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, поради годишен отпуск, всички поръчки направени в интервала 21 Юни - 02 Юли, ще бъдат доставяни след 02-ри Юли. Предварително се извиняваме за забавянето и Ви благодарим за разбирането и търпението!

← Още от Блога

Нестандартните идеи за подарък

2017-06-10
Вижте още
  • Бронзови статуетки или статуетки от месинг? Бронзови статуетки или статуетки от месинг?

    О, не! Канени сте на сватбата на годината или трябва да направите фирмен коледен подарък. Ами сега, какво ли да подарите!? Защо не статуетка, но не каква да е статуетка, а авторска. Произведена ръчно от месинг или пък бронз? Кое да изберете .....

    2017-06-28 06:47:00

  Предполага се, че сте поканени на рожден ден, имен ден, юбилей или какъвто друг повод Ви хрумне.

      Въпросът е, че се налага да купите някакъв подарък. Желаете много да зарадвате човека, който ще го получи и същевременно подаръкът Ви да е уникален и нестандартен. Започвате да се чудите и маете какъв ли да е той. Дали да е нещо за спомен като бижу, портфейл, стъклен сервиз или примерно VIP статуетка. А защо не козметика или дреха. Възможности бол. Но какво точно да изберем? С кое бихме се откроили най-много? И тук именно идват нестандартните идеи за подарък


      Определено ще е Във Ваша полза ако познатият, който Ви е поканил на своя си повод, Ви е близък приятел. Не просто познат. Така ще знаете какви са предпочитанията му, какво харесва и съответно какво не. В този случай можете да си позволите да му подарите абсолютно всичко, което смятате, че ще бъде одобрено от него. Или пък ще му отива. Може да е дреха, моден аксесоар, портфейл, колан. На практика всичко. Дори козметика. Която знаете, че ще му допадне.


      Но тъй като говорим за нестандартни идеи за подарък, се опитайте да разсъждавате и Вие малко по-нестандартно. Нестандартен подарък например е някакво незабравимо приключение, като скачане с делтапланер, рафтинг или пейнбол. От друга страна повода може да Ви е годишнина от сватба или нов дом. Тогава добра идея би било кутия за снимки, семеен фото албум или някакъв забавен фото колаж. А защо не и картина на изкуството, стъклена ваза, фруктиера или авторска статуетка.


      Във Ваш ущърб ще е ако споменатият човек, който Ви е поканил я на рожден ден, я на имен ден, си е просто познат. Нямате кой знае какви допирни точки с него и не сте наясно какво харесва и какво не. В тези случаи е най-добре да не умувате чак толкова върху въпроса за нестандартните идеи за подарък. Просто няма как да сте сигурни, че каквото и да му вземете, ще бъде оценено.


Точно затова заложете на класиката. Ако е мъж може да му подарите някаква игра като шах, табла, дартц или комплект за покер. Ако пък е жена, то неминуемо заложете на стилен портфейл, кутия за бижута, авторска ваза за цветя или изискани чаши за вино. А ако си имате работа с пушач, то чудесен избор би било стилна запалка с кристали, кутия за пури, табакера или нестандартен пепелник за дома.

      И ако все пак не сме успели да Ви насочим с нашите предложения за нестандартни идеи за подарък, то можете да разгледате още идеи за подаръци на сайта ни – eleon.bg , където може сами да откриете вашият уникален и нестандартен подарък.

Автор: eleon.bg / 2255 прегледа