Нямате продукти в кошницата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, поради годишен отпуск, всички поръчки направени в интервала 21 Юни - 02 Юли, ще бъдат доставяни след 02-ри Юли. Предварително се извиняваме за забавянето и Ви благодарим за разбирането и търпението!

Одеяло с ръкави – размер 110х140см

Одеяло с ръкави –  размер 110х140см

29.00 лв. 21-12-2024 OutOfStock
Каталожен номер: NWV/INN - 067

Оценка: 89 %

Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  INNOLIVING S.P.A INNOLIVING S.P.A Марка: INNOLIVING S.P.A
Одеяло с ръкави
Материал: 100% полиестер
Размер: 110 х 140 см.
Предлага се в два цвята: син и червен
Пране на ръка или машинно при 30° C
Производител: INNOLIVING - Италия
Одеяло с ръкави

Материал: 100% полиестер
Размер: 110 х 140 см.
Предлага се в два цвята: син и червен

Пране на ръка или машинно при 30° C

Производител: INNOLIVING - Италия

Луксозното и меко одеяло с ръкави е създадено, за да Ви дари с топлина. Страхотно е за онези, които постоянно се оплакват, че им е студено, докато на останалите членове на семейството им е топло. Стоплете се, без да се налага да затопляте допълнително помещението.

Удобните и просторни ръкави дават възможност за свободно боравене с ръцете. Държи топло от глава до пети, намалявайки сметките за отопление и оставяйки необходимата свобода на ръцете за работа на лаптоп, четене на книга и други дейности. За разлика от стандартните одеяла, одеялото с ръкави не се подвива и не се изхлузва, като в същото време осигурява комфортна свобода на движение. Подходящо е за всеки член на семейството.

Одеялото Ви гарантира топлина и уют пред телевизора в студените зимни дни, при по-дълги пътувания, при излети сред природата или на барбекю в градината.