•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Запалка за пура с двоен JET пламък, вграден пънчер, черно и мед, Hadson ZP103620

Запалка за пура с двоен JET пламък и вграден пънчер

Още изгледи

  • Запалка за пура с двоен JET пламък и вграден пънчер
  • Запалка за пура с двоен JET пламък и вграден пънчер
  • Запалка за пура с двоен JET пламък и вграден пънчер
  • Запалка за пура с двоен JET пламък и вграден пънчер
  • Запалка за пура с двоен JET пламък и вграден пънчер
58.00 лв. 14-01-2025 OutOfStock
Каталожен номер: ZP 103620

Оценка: 97 %

Размери на подукта (h) 75 / 35х20 мм Размери на подукта
Тегло на подукта 0.1050 Тегло на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  HADSON HADSON Марка: HADSON
Изберете висококачествена запалка за пура с двоен JET пламък и вграден пънчер на марката Hadson ZP103620 от голямо разнообразие на оферти за Запалки в eleon.bg

Ако искате да направите оригинален подарък на себе си или на ваш близък и любим човек, купете Запалка за пура Hadson с джет пламък, защото запалката е не просто необходимост, тя е моден аксесоар чрез който изразяваме себе си и своя стил.

Детайли:
★ Ветроустойчива запалка с двоен JET пламък
★ Вграден аксесоар тип пънчер, за дупчене на пурата
★ Клапан за многократно зареждане ( зарежда се с газ за запалки)
★ Цвят: черен с медено
★ Материал: метал с цвят мед и пластмаса в черен цвят
★ Тегло: 105 гр
★ Размер на запалката: 3,5 / 2,0 / h 7,5 см
★ Размер на кутийката: 11 / 8 / 3,5 см

Получавате запалката с луксозна подаръчна кутия.

👉 Разгледай и другите ни оферти за Запалки за Пури

Запалки за пуриПървата съвременна и по-лека запалка, при това настолна е била изобретена и произведена в началото на XIX век от немският химик Йохан Волфганг Дьоберайнер. Той открива и използва при създаването на запалката каталитичните свойства на ситно раздробената платина. Като запалим материал служи водороден газ, което, всъщност, е най-уязвимата част на изобретението, тъй като при смесване на водород и кислород обикновено се получава взрив с изключителна сила.

Само половин век по-късно, се появяват по-безопасни запалителни механизми. Използват се фитили, напоени с гориво, които се запалват от искри, получени при взаимодействието (търкането) между назъбено метално колело и кремък. По това време, пушенето излиза на мода, ето защо на богатите слоеве на обществото, запалките започват да правят впечатление, както като достижение на техническата мисъл, така и като скъпа модна вещ.

Компанията Cartier през 1867 г., първа патентова новото изобретение и започва да произвежда тези продукти от злато и сребро. През 1903 г., австрийският химик Карл Ауер фон Велсбах, след многобройни опити успява да определи оптималния състав на сплавта, от която все още се правят камъчетата за запалки: желязо с церий. Именно след това подобрение, размера на запалките намалява, стават много по-безопасни и придобиват почти съвременен вид.

Широко известни по целия свят са компании като Colibri, Zippo, Alfred Dunhill, Sarome, Diplomat, Dupont, Saffo, Ronson, Thorens, Hadson, Pierre Cardin, Silver Flame, Givenchi и La Nationale. Продуктите на тези дружества са насочени към най-масовия пазар, известен в много страни и се радва на голяма популярност.

Ако искате да направите оригинален подарък на себе си или на ваш близък и любим човек, разгледайте многобройните видове запалки за мъже и аксесоари за пушачи, които предлагаме в нашият онлайн магазин и вярваме ще откриете тази, която най-силно отговаря на вашата индивидуалност, защото запалката е не просто необходимост, тя е моден аксесоар чрез който изразяваме себе си и своя стил.


Препоръчваме ви също:
Луксозни калъфи за пури
Стилни и красиви пепелници за пури
Разнообразие от резачки, гилотинии и пънчери за пури
Хумидори и Кутии за пури
Луксозни Комплекти за Пури

Може да се интересувате и от следните продукт(и)