Нямате продукти в кошницата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, поради годишен отпуск, всички поръчки направени в интервала 21 Юни - 02 Юли, ще бъдат доставяни след 02-ри Юли. Предварително се извиняваме за забавянето и Ви благодарим за разбирането и търпението!

Грим и Маникюр сет JB1407 - инструменти за маникюр и грим

Грим сет - JB1407

49.00 лв. 21-12-2024 OutOfStock
Каталожен номер: JB1407

Оценка: 91 %

Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  New Wish New Wish Марка: New Wish
Професионално нанесеният грим не е нещо сложно или невъзможно, с инструменти за маникюр и грим JB1407.

Тъй като макияжът е изкуство и тук са необходими подходящи инструменти с които да улесните разкрасяването на лицето.

Комплекта съдържа:
* ножичка за прецизно изрязване на кожички
* нокторезачка
* почистващ уред
* гребен за оформяне на вежди
* 4 бр инструменти за оформяне и гримиране

Размер: 10 / 14 см
Материал: стомана, кожа
Гримът за всеки е нещо различно - за някои това е ежедневие и навик, нещо, което са свикнали и правят постоянно.

За други гримът е хоби и страст - начин да изразят себе си и настроението, в което се намират.

За трети пък е нещо съвършено чуждо и непознато като материя, нещо което ежедневно срещат, но никога не са се престрашили да опитат.

Има и такива за които гримът е досадна необходимост, чрез която се стремят да прикрият видимите и невидимите белези, свързани с неприятни спомени.

Във всички случаи гримът се прави, за да изразим себе си, за да се покажем пред другите такива, каквито сами се виждаме.

Чрез грима постигаме ефекта и личното усещане да сме по-красиви, по-дръзки, по-смели, по- уверени, да гледат на нас с възхищение.

Но както във всяко нещо, така и в грима всичко трябва да бъде премерено и съобразено с много фактори. Все пак целта на добрия грим е преди всичко да подчертае хубавите черти на нашето лице, да изпъкне индивидуалността ни и на второ място да прикрие евентуално недостатъци.

Професионално нанесеният грим не е нещо сложно или невъзможно. Тъй като макияжът е изкуство и тук са необходими подходящи инструменти, с които да улесните разкрасяването на лицето. Както художниците не могат да нарисуват красива картина, без нужните четки, така и гримьорът не може да нанесе грим, без подходящ сет от декоративни четки.