•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Декантер за Вино, декорация венец от лоза, кристално стъкло, Freitas&Dores F81583

Декантера за Вино

90.00 лв. 08-01-2025 OutOfStock
Каталожен номер: DM-F81583

Оценка: 97 %

Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  Freitas & Dores, Португалия Freitas & Dores, Португалия Марка: Freitas & Dores, Португалия
Декантер за Вино Freitas&Dores F81583 изработен от кристално стъкло. Избери декантер (гарафа за вино) от голямото разнообразие на оферти за Декантери за Вино. Тук ще откриеш както луксозни гарафи, така и красиви, функционални и евтини декантери.

Детайли на Декантера за Вино Freitas&Dores:
★ Издължено гърло и широка основа
★ Тип продукт: аксесоар за декантиране
★ Материал на гарафата: кристално стъкло
★ Декорация: венец от лоза около съда
★ Материал на декорацията: сплав от калай и сребро
★ Вместимост: 1000 мл
★ Предлага в бяла картонена кутия

Потопете се в един пленяващ и опияняващ свят на сомелиерството и изберете своя луксозен винен аксесоар.

👉 Разгледай и другите ни оферти за Гарафи, Декантери, Аератори

Декантери за ВиноТърсенето на красиви и функционални винени аксесоари като декантера">декантера, е мотивирало в продължение на десетилетия творческите усилия на редица производители, които от обикновен винен аксесоар, ги превръщат в прекрасно решение при избор на подарък и любим предмет, гордост за притежателите му.

Всеки уважаващ себе си домакин, ще пресипе виното от бутилката в гарафа за вино или декартера, преди да го поднесе на трапезата. Да не говорим, че за специалистите декантирането на виното в специален съд е меко казано необходимост. Това се прави с цел да „подиша” виното и да разтвори в кислорода всичките си аромати, откривайки целия си вкусов потенциал. От друга страна, пресипването на виното в декантера (гарафа за вино), е с цел да се даде време на вината имащи отайка, тя да се отдели от питието, и да стане годно за консумация.

Този Декантер за Вино е стилен аксесоар за вино, който е актуално допълнение към елегантно подредената маса. Широката гърловина на съда е предпоставка за лесно и удобно пълнене.


Декантера за Вино Freitas&DoresХарактерното за тази Декантера за вино, е че е направена от кристално стъкло. Има издължено гърло и широка, плоска основа, която спомага за по- бързото насищане с кислород на виното, познато още като аерация на виното. Характерното за виното, е че е напитка, която трябва да „диша“ чрез навлизане на кислород във виното, като по този начин омекотява и подобрява качествата на виното.

Асиметричният отвор спомага за преливането на напитката от гарафата директно в чаши. Изящната декорация от сплав от калай и сребро във формата венец от лоза около съда за вино, придават луксозен и подаръчен завършек.


Препоръчваме ви също:
Подаръчни комплекти за алкохол
За любителите на виното
Диспенсъри за напитки / алкохол

Може да се интересувате и от следните продукт(и)