•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Декантер за Вино, кристално стъкло, декорация грозд с листа, Freitas&Dores F30416

Декантера за Вино

80.00 лв. 20-10-2021 InStock
Каталожен номер: DM-F30416

Оценка: 89 %

Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Ограничено количество Ограничено количество Не му мисли, купи сега. Има вероятност някой да те изпревари.
Brand:  Freitas & Dores, Португалия Freitas & Dores, Португалия Марка: Freitas & Dores, Португалия
Стилен Декантер за Вино Freitas&Dores F30416 изработен от кристално стъкло. Избери декантер (гарафа за вино) от голямото разнообразие на оферти за Декантери за Вино. Тук ще откриеш както луксозни гарафи, така и красиви, функционални и евтини декантери.

Детайли на Декантера за Вино Freitas&Dores:
★ Издължено гърло и широка основа
★ Тип продукт: аксесоар за декантиране
★ Материал на гарафата: кристално стъкло
★ Декорация: грозд с листа около съда
★ Материал на декорацията: сплав от калай и сребро
★ Вместимост: 1000 мл
★ Предлага в бяла картонена кутия

Потопете се в един пленяващ и опияняващ свят на сомелиерството и изберете своя луксозен винен аксесоар.

👉 Разгледай и другите ни оферти за Гарафи, Декантери, Аератори

Декантери за ВиноТърсенето на красиви и функционални винени аксесоари като декантера, е мотивирало в продължение на десетилетия творческите усилия на редица производители, които от обикновен винен аксесоар, ги превръщат в прекрасно решение при избор на подарък и любим предмет, гордост за притежателите му.

Всеки уважаващ себе си домакин, ще пресипе виното от бутилката в гарафа за вино или декартера, преди да го поднесе на трапезата. Да не говорим, че за специалистите декантирането на виното в специален съд е меко казано необходимост. Това се прави с цел да „подиша” виното и да разтвори в кислорода всичките си аромати, откривайки целия си вкусов потенциал. От друга страна, пресипването на виното в декантера (гарафа за вино), е с цел да се даде време на вината имащи отайка, тя да се отдели от питието, и да стане годно за консумация.

Този Декантер за Вино е стилен аксесоар за вино, който е актуално допълнение към елегантно подредената маса. Широката гърловина на съда е предпоставка за лесно и удобно пълнене.


Декантера за Вино Freitas&DoresХарактерното за тази Декантера за вино, е че е направена от кристално стъкло. Има издължено гърло и широка, плоска основа, която спомага за по- бързото насищане с кислород на виното, познато още като аерация на виното. Характерното за виното, е че е напитка, която трябва да „диша“ чрез навлизане на кислород във виното, като по този начин омекотява и подобрява качествата на виното.

Асиметричният отвор спомага за преливането на напитката от гарафата директно в чаши. Изящната декорация от сплав от калай и сребро във формата венец от лоза около съда за вино, придават луксозен и подаръчен завършек.


Препоръчваме ви също:
Подаръчни комплекти за алкохол
За любителите на виното
Диспенсъри за напитки / алкохол

Сподели и ти твоето мнение относно:Декантер за Вино, кристално стъкло, декорация грозд с листа, Freitas&Dores F30416

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Как оценявате продукта?