•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Запалка Givenchy P5003

199.00 лв.

Изчерпан

Каталожен номер: P5003

Продукт рейтинг:

eleon.bg Безплатна доставка Безплатна доставка !
Givenchy е луксозна френската марка на дрехи, аксесоари, парфюмерия и козметика. Тя се е превърнала в другото име на елегантността, съблазънта и съвършенството.

Givenchy е с над 50-годишна история и традиции в развитието на модата и естетиката. Основана е още през 1952 г. , когато едва на крехката 10-годишна възраст, млядият Юбер де Живанши посещава Световния панаир в Париж и се връща, изпълнен с удивление от Палата на Елеганс, където били представени 30 модела на най-известните френски къщи за висша мода. От този момент той решава, че ще бъде моден дизайнер.

Характерно за Givenchy е, че всяка една част от сериите на марката са изработени много прецизно и имат за цел да задоволят високите изисквания на хората които искат да съхранят или да подчертаят младостта и самочувствието, да се откроят. Качеството на тези продукти е много голямо и има много благотворен ефект върху ползвателите си. Определено марката съчетава в себе си една неповторима френска елегантност и стил.

Широко известни по целия свят са компании като Colibri, Zippo, Alfred Dunhill, Sarome, Diplomat, Dupont, Saffo, Ronson, Thorens, Hadson, Pierre Cardin, Silver Flame, Givenchi и La Nationale. Продуктите на тези дружества са насочени към най-масовия пазар, известен в много страни и се радва на голяма популярност.

Ако искате да направите оригинален подарък на себе си или на ваш близък и любим човек, разгледайте многобройните видове запалки за жени и мъже които предлагаме в нашият онлайн магазин и вярваме ще откриете тази която най-силно отговаря на вашата индивидуалност, защото запалката е не просто необходимост, тя е моден аксесоар чрез който изразяваме себе си и своя стил.

Сподели и ти твоето мнение относно:Запалка Givenchy P5003

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Как оценявате продукта?