•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

3D пъзел Самолет 28см, 162 части, увлекателен дървен конструктор с подвижни части, Wood Trick WT00014

3D пъзел Самолет 28см

Още изгледи

  • 3D пъзел Самолет 28см
  • 3D пъзел Самолет 28см
  • 3D пъзел Самолет 28см
  • 3D пъзел Самолет 28см
  • 3D пъзел Самолет 28см
98.00 лв. 13-10-2024 OutOfStock
Каталожен номер: JK-WT00014

Оценка: 93 %

Размери на подукта 14 / 28 / 30,5 см Размери на подукта
Тегло на подукта 0.6800 Тегло на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  Wood Trick, Украйна Wood Trick, Украйна Марка: Wood Trick, Украйна
3д пъзел Plane 28см - голямо разнообразие на оферти за 3d пъзели. Детайлно видео ръководство за редене на пъзели.

Детайли:
★ Притежава колекционерска стойност
★ За деца над 14 години
★ Подходящ за момчета и момичета
★ Материал: дърво
★ Изработен от естествени, нетоксични материали
★ Сглобява се без да се използва лепило
★ Комплектът включва инструкции, за по-лесно и правилно сглобяване
★ Изключително реалистичен и изпипан дори в най-дребния детайл до съвършенство

★ Степен на сложност: средна
★ Елементи в комплекта: 162 броя
★ Приблизително време, което е необходимо за сглобяването: около 3 часа
★ Размери на играчката: 14 / 28 / 30,5 см
★ Размери на опаковката: 37 / 18,5 / 3,5 см
★ Тегло: 0,680 кг

Инструкция за сглобяване: 3D пъзел Самолет 28см с подвижни части

Производител: Wood Trick, Украйна

Увлекателни 3D пъзели Wood TrickДа полетиш - едно от най-големите постижения на човека!

Изграждането обаче, на свой собствен самолет, е постижение с което до сега само малцина, като Братя Райт, могат да се похвалят.

Изграждането на двуместния самолет на WoodTrick не е като повечето самолети на други модели. Този дървен комплект е безопасен от хоби-лепила, бои или други потенциално токсични материали. В резултат на това този комплект дава възможност за забавление, свързано с изграждането на хоби самолет, без притеснения за родители или строители!

Създайте и покажете на света това уникално творение или го използвайте като инструмент, за да разкриете скрития талант на детето си за авиационна или космическа техника. Може би вашето дете ще бъде този, която ще разработи следващата технология, която ще отведе човека още по-близо до звездите!

Автентичността на дизайна ще накара вашето дете да се почувства от строителството, като истински инженер.

Към всеки комплект 3д пъзел, се предлага ясна, проста и много подробна инструкция, както и илюстрации. Следвайте тези инструкции, за да изградите комплекта ефективно и правилно!

Да обединим цялото семейство, за да изградим този конструктор и да си играем с него след това - какво може да бъде по-добре! Изграждането на тези дървени пъзели ще очертае и задвижва способността на детето ви да планира и изгражда собствена структура или превозно средство като истински архитект или инженер.

Процесът на сглобяване на 3d пъзели „Wood Trick” е удовлетворяващ за индивид, семейство или група приятели, тъй като насърчава изобретателността и креативността.

В случай, че срещате затруднение при сглобяването, можете да изгледате подробната видео инструкция: ТУК

"Wood Trick” е Украинска, бързо развиваща се марка с над 5 години опит и развитие, посветена на успешното проектиране, производство и продажба на механични, сглобяеми триизмерни комплекти конструктори. Тези конструктивни дървени пъзели са изработени от безопасна и напълно екологична дървесина, без замърсители, насочена към настоящото международно търсене за екологично чисти играчки. Компания е твърдо фокусирана към производството на превъзходни качествени механични конструктори, поради което залага на модерни технологии за рязане и оформяне и строги стандарти за контрол на качеството на всеки етап от производството, за да гарантира безопасността.

Фокусът на компания върху качеството, обхваща целия процес от събиране на суровини, до окончателно опаковане и доставка. Всички продукти са насочени към широка целева аудитория, включително възрастни, младежи и деца на подходяща възраст с родителски надзор.

Комплектите „Wood Trick” конструктори, обединяват семейството, като пазят децата далеч от напрегнатите очи и вместо това насърчават цялостното им мозъчно развитие. Това развитие се постига чрез запознаване на децата със забавните основи на механиката, култивиране на търпение и внимание, насърчаване на фините двигателни умения и насърчаване на въображаемото художествено мислене.

Надяваме се, че изграждането на този 3д пъзел, не само ще събере семейството, но и ще формира бъдещите творчески умове по целия свят!

Може да се интересувате и от следните продукт(и)