•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

3D пъзел Катапулт 22см, 106 части, увлекателен дървен конструктор с подвижни части, Wood Trick WT00009

3D пъзел Катапулт 22см, 106 части

Още изгледи

  • 3D пъзел Катапулт 22см, 106 части
  • 3D пъзел Катапулт 22см, 106 части
  • 3D пъзел Катапулт 22см, 106 части
  • 3D пъзел Катапулт 22см, 106 части
  • 3D пъзел Катапулт 22см, 106 части
47.00 лв. 02-06-2022 InStock
Каталожен номер: JK-WT00009

Оценка: 93 %

Размери на подукта 21 / 22,2 / 11 см Размери на подукта
Тегло на подукта 0.5370 Тегло на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Ограничено количество Ограничено количество Не му мисли, купи сега. Има вероятност някой да те изпревари.
Brand:  Wood Trick, Украйна Wood Trick, Украйна Марка: Wood Trick, Украйна
3д пъзел Catapult 22см - голямо разнообразие на оферти за 3d пъзели. Детайлно видео ръководство за редене на пъзели.

Детайли:
★ Притежава колекционерска стойност
★ За деца над 14 години
★ Подходящ за момчета и момичета
★ Материал: дърво
★ Изработен от естествени, нетоксични материали
★ Сглобява се без да се използва лепило
★ Комплектът включва инструкции, за по-лесно и правилно сглобяване
★ Изключително реалистичен и изпипан дори в най-дребния детайл до съвършенство

★ Степен на сложност: лесно
★ Елементи в комплекта: 106 броя
★ Приблизително време, което е необходимо за сглобяването: около 1,5 часа
★ Размери на играчката: 21 / 22,2 / 11 см
★ Размери на опаковката: 37 / 18,5 / 3,5 см
★ Тегло: 0,537 кг

Инструкция за сглобяване: 3D пъзел Катапулт 22см с подвижни части

Производител: Wood Trick, Украйна

Увлекателни 3D пъзели Wood TrickКолко вълнуващи са нашите дървени модели? Стрелбата с Катапулт ще зарадва не само децата ви, но и цялото семейство. Използвайки безопасна и екологична дървесина от изцяло естествени дървета, без добавени токсини или лепила, можете да изградите катапулт и да изстреляте различни предмети в небето с цялото семейство.

Дори малките деца могат безопасно да играят с WoodTrick комплекти, без да се страхуват от излагане на вредни химикали или багрила, въпреки че препоръчваме родителски надзор, когато малките деца строят и играят.

Автентичността на дизайна ще накара вашето дете да се почувства от строителството, като истински инженер.

Към всеки комплект 3д пъзел, се предлага ясна, проста и много подробна инструкция, както и илюстрации. Следвайте тези инструкции, за да изградите комплекта ефективно и правилно!

Да обединим цялото семейство, за да изградим този конструктор и да си играем с него след това - какво може да бъде по-добре! Изграждането на тези дървени пъзели ще очертае и задвижва способността на детето ви да планира и изгражда собствена структура или превозно средство като истински архитект или инженер.

Процесът на сглобяване на 3d пъзели „Wood Trick” е удовлетворяващ за индивид, семейство или група приятели, тъй като насърчава изобретателността и креативността.

"Wood Trick” е Украинска, бързо развиваща се марка с над 5 години опит и развитие, посветена на успешното проектиране, производство и продажба на механични, сглобяеми триизмерни комплекти конструктори. Тези конструктивни дървени пъзели са изработени от безопасна и напълно екологична дървесина, без замърсители, насочена към настоящото международно търсене за екологично чисти играчки. Компания е твърдо фокусирана към производството на превъзходни качествени механични конструктори, поради което залага на модерни технологии за рязане и оформяне и строги стандарти за контрол на качеството на всеки етап от производството, за да гарантира безопасността.

Фокусът на компания върху качеството, обхваща целия процес от събиране на суровини, до окончателно опаковане и доставка. Всички продукти са насочени към широка целева аудитория, включително възрастни, младежи и деца на подходяща възраст с родителски надзор.

Комплектите „Wood Trick” конструктори, обединяват семейството, като пазят децата далеч от напрегнатите очи и вместо това насърчават цялостното им мозъчно развитие. Това развитие се постига чрез запознаване на децата със забавните основи на механиката, култивиране на търпение и внимание, насърчаване на фините двигателни умения и насърчаване на въображаемото художествено мислене.

Надяваме се, че изграждането на този 3д пъзел, не само ще събере семейството, но и ще формира бъдещите творчески умове по целия свят!

Може да се интересувате и от следните продукт(и)