•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Статуетка Конче, 15см, бронз и микс от полускъпоценни камъни, 577220

Статуетка Конче

Още изгледи

  • Статуетка Конче
  • Статуетка Конче
  • Статуетка Конче
  • Статуетка Конче
489.00 лв. 19-11-2024 InStock
Каталожен номер: EB 577220

Оценка: 92 %

Размери на подукта (h) 15 / 14х10 см Размери на подукта
Тегло на подукта 1.3000 Тегло на подукта
Безплатна доставка Безплатна доставка При закупуването на този продукт, печелите безплатна доставка!
В наличност В наличност Този продукт е наличен на склад и може да бъде доставен до 24 часа!
Brand:  EVANO, Испания EVANO, Испания Марка: EVANO, Испания
Бронзова статуетка Конче 577220 с полускъпоценни камъни.
Избери скулптура от месинг от голямото разнообразие на Статуетки, с безплатна доставка до твоята врата.

Детайли:
★ Авторска бронзова статуетка Конче с полускъпоценни камъни
★ Материал: бронз, зелен гранит, планински кристал, топаз
★ Размери: (h) 15 / 14х10 см
★ Тежи: 1,300кг
★ Символизира напредък, усърдност, борбеност
★ Нестандартен и уникален подарък за юбилей, шеф или фирмен подарък
★ Автор: Д. Манел Видал и Хусе Луис де Касасола
★ Произход: Испания

👉 Разгледай и другите ни оферти за ВИП Статуетки

Статуетка от бронз, зелен гранит, планински кристал и топазУникална бронзова скулптора, изработена от прочутите испански скулптори Д. Манел Видал и Хусе Луис де Касасола. Техен характерен почерг са произведенията на изкусвото, които съчетават в себе си бронз или месинг и спиращите дъха полускъпоценни камъни.

Ахат
Полупрозрачен кристален кварц с ивици от халцедон. Ахатите са с много разнообразни и красиви цветове. Името му идва от гръцки и означава щастлив. Пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве и дълголетие на притежателя си.

Топаз
Това е един от малкото скъпоценни камъни, който се среща на огромни кристали. Обикновенно е безцветен със силен стъклен блясък. През средновековието са вярвали, че лекува физически и психически травми. Топазът балансира емоциите и страстите, отпуска напрежението и създава радостни чувства. Известен е като скъпоценен камък на духовното подмладяване. Най-голямото находище се намира в Бразилия.

Планински кристал
Това е най-разпространеният и най-лесен за енергийно кодиране кристал. Той приема, активира, съхранява, усилва и трансформира енергията, като балансира чакрите и изчиства негативните натрупвания в аурата и заобикалящата среда. Този кристал е превъзходен проводник на мощна целебна енергия. Изостря мисълта и укрепва паметта.


Ако искате да научите повече за невероятните лечебни свойства и мистични сили на различните видове полускъпоценни камъни, можете да прочетете статията Невероятните лечебни сили на полускъпоценните минерали!

Бронзови скулптури
са били открити още в руините на древните градове на Месопотамия, в погребалните гробници на китайски императори, както и в най-големите римски градове Помпей и Херкулан. Тази форма на изкуство замира в продължение на няколко века, за да се възроди отново в периода на Възраждането и отново да дойде на преден план на изкуството. Още четири века ще минат преди раждането на Индустриалната революция в средата на 19 век. , която индустриалната революция ще осигури необходимите инструменти за направата на бронзови скулптури в мащаби и качество, които ще ги сведе отново до върха на световното изкуството.


👉 Разгледай и другите ни оферти за ВИП Статуетки

Може да се интересувате и от следните продукт(и)