•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Сет за дегустация на вино на сляпо - Vin Bouquet

Сет за дегустация на вино на сляпо

Още изгледи

  • Сет за дегустация на вино на сляпо
  • Сет за дегустация на вино на сляпо
  • Сет за дегустация на вино на сляпо
35.00 лв. 14-11-2024 OutOfStock
Каталожен номер: NWV/VB FIA 036

Оценка: 89 %

Размери на подукта 35,5 / 14 / 2,5 см Размери на подукта
Тегло на подукта 0.0960 Тегло на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  Vin Bouquet, Испания Vin Bouquet, Испания Марка: Vin Bouquet, Испания
Сет за тест на сляпо - Vin Bouquet FIA 036

* Размери на опаковката: 35,5 / 14 / 2,5 см
* Тегло: 0,096 гр.
* Комплект от 4 калъфа
* Материал: Висококачествен текстил

Производител: Vin Bouquet, Испания

Освен за професионалисти, комплектът е подходящ подарък и за всички почитатели на виното с чувствително небце и склонност към приключения.
Основните типове на винена дегустация са хоризонтална, вертикална, дегустация на свободен принцип и така наречената "сляпа дегустация".

"Сляпа дегустация" се нарича дегустация, при която предварително подаваната информация на дегустиращите е минимална или въобще липсва такава. Участниците в такава дегустация трябва да притежават солидни теоретични познания, както и не малко умения, придобити от практически опит.

При дегустацията "на сляпо" участниците сами трябва да стигнат до желаната информация, вследствие анализ на параметрите на виното. Единствената информация, която дегустиращите получават, е благодарение на техните сетива - визуални, ароматни и вкусови възприятия. Дегустиращия прави своите логични заключения относно евентуалната реколта, сортова характеристика, регион, производител и т. н. и накрая дава своята оценка за качеството на виното. Това е изключително полезен метод за развиване и усъвършенстване на способността на дегустатора да прави качествен и безпристрастен органолептичен анализ на вина.

Освен за професионалисти, комплектът е подходящ подарък и за всички почитатели на виното с чувствително небце и склонност към приключения.

Може да се интересувате и от следните продукт(и)