•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Vin Bouquet - сет Аксесоари за вино - 4 части

Vin Bouquet - сет Аксесоари за вино - 4 части

Още изгледи

  • Vin Bouquet - сет Аксесоари за вино - 4 части
  • Vin Bouquet - сет Аксесоари за вино - 4 части
65.00 лв. 11-06-2020 InStock
Каталожен номер: NWV/VB FI 001 SET

Оценка: 72 %

Цената на доставката варира Цената на доставката варира Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
В наличност Ограничено количество Има вероятност да е изчерпан. Провери за наличност.
Brand:  Vin Bouquet Vin Bouquet Марка: Vin Bouquet
Сет аксесоари за вино GIFT - 4 части / Размери на опаковката: 14,5 см/17,5 см/6,2 см. / Тегло: 0,248 кг. / Комплектът съдържа: Пръстен за вино, Дигитален термометър, Уред за наливане, Вакуум помпа с тапа / Производител: Vin Bouquet, Испания
Сет аксесоари за вино GIFT - 4 части

* Размери на опаковката: 14,5 см/17,5 см/6,2 см.
* Тегло: 0,248 кг.

Комплектът съдържа: Пръстен за вино, Дигитален термометър, Уред за наливане, Вакуум помпа с тапа
Производител: Vin Bouquet, Испания

Комплект от няколко аксесоара за вино, които ще Ви помогнат да покажете елегантност и финес на всяка романтична среща или вечеря с приятели.

* Термометър - повечето червени вина се консумират при 14-16С. Младите червени вина като Божоле и Пино Ноар са най-добри за консумация при 12-13С. Отлежалото червено вино е най-добро за консумация при 17-18С. Най-подходящата температура за сервиране на бели вина е между 6-8С за Совиньн Блан, Мускат, Траминер, Пино Блан, Пино Гриджио, 9-11С за Шардоне и други купажни вина, 10-12С за Ризлинг, Мускат, Бургундски вина. Розетата се сервират при температура 6-8С. Поставете термометъра върху бутилката. Премерете след няколко минути температурата и ако е подходяща, сервирайте.

* Уред за наливане - накрайникът се поставя в гърлото на бутилката. Ролята му е да прецежда виното и да улеснява наливането му в чашите.

* Пръстен за вино - след като отворите бутилката, го поставете на гърлото ѝ. Той ще улавя капките вино, които неминуемо ще се плъзват по бутилката, когато наливате.

* Вакуум тапа - ако все пак не успеете да изпиете цялата бутилка вино, можете да съхраните остатъка до няколко дни в хладилник. За целта затворете и обезвъздушете остатъка в бутилката, за да запазите максимално вкусовите качества и за да не поеме виното нежелани миризми. Лесно използваемата вакуум помпичка ще премахне въздуха от отворената бутилка. Това ще предотврати оксигенацията и ще запази виното свежо за по-дълго време.

Сподели и ти твоето мнение относно:Vin Bouquet - сет Аксесоари за вино - 4 части

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Как оценявате продукта?