Нямате продукти в кошницата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, поради годишен отпуск, всички поръчки направени в интервала 21 Юни - 02 Юли, ще бъдат доставяни след 02-ри Юли. Предварително се извиняваме за забавянето и Ви благодарим за разбирането и търпението!

Сет аксесоари за вино от 4 части - Vin Bouquet

Сет аксесоари за вино от 4 части

Още изгледи

  • Сет аксесоари за вино от 4 части
  • Сет аксесоари за вино от 4 части
69.00 лв. 21-12-2024 OutOfStock
Каталожен номер: NWV/VB FI 001 SET

Оценка: 98 %

Размери на подукта 14,5 / 17,5 / 6,2 см Размери на подукта
Тегло на подукта 0.2480 Тегло на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  Vin Bouquet, Испания Vin Bouquet, Испания Марка: Vin Bouquet, Испания
Сет аксесоари за вино GIFT от 4 части - Vin Bouquet FI 001 SET

* Размери на опаковката: 14,5 / 17,5 / 6,2 см
* Тегло: 0,248 кг.

Комплектът съдържа:
* Пръстен за вино
* Дигитален термометър
* Уред за наливане
* Вакуум помпа с тапа

Производител: Vin Bouquet, Испания
Комплект от няколко аксесоара за вино, които ще Ви помогнат да покажете елегантност и финес на всяка романтична среща или вечеря с приятели.

* Термометър - повечето червени вина се консумират при 14-16С. Младите червени вина като Божоле и Пино Ноар са най-добри за консумация при 12-13С. Отлежалото червено вино е най-добро за консумация при 17-18С. Най-подходящата температура за сервиране на бели вина е между 6-8С за Совиньн Блан, Мускат, Траминер, Пино Блан, Пино Гриджио, 9-11С за Шардоне и други купажни вина, 10-12С за Ризлинг, Мускат, Бургундски вина. Розетата се сервират при температура 6-8С. Поставете термометъра върху бутилката. Премерете след няколко минути температурата и ако е подходяща, сервирайте.

* Уред за наливане - накрайникът се поставя в гърлото на бутилката. Ролята му е да прецежда виното и да улеснява наливането му в чашите.

* Пръстен за вино - след като отворите бутилката, го поставете на гърлото ѝ. Той ще улавя капките вино, които неминуемо ще се плъзват по бутилката, когато наливате.

* Вакуум тапа - ако все пак не успеете да изпиете цялата бутилка вино, можете да съхраните остатъка до няколко дни в хладилник. За целта затворете и обезвъздушете остатъка в бутилката, за да запазите максимално вкусовите качества и за да не поеме виното нежелани миризми. Лесно използваемата вакуум помпичка ще премахне въздуха от отворената бутилка. Това ще предотврати оксигенацията и ще запази виното свежо за по-дълго време.