•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Сувенир от дърво - ВАЗА от манго 311008

Сувенир от дърво - ВАЗА от манго 311008

36.00 лв. 25-03-2023 InStock
Каталожен номер: SZ 311008

Оценка: 93 %

Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
В наличност В наличност Този продукт е наличен на склад и може да бъде доставен до 24 часа!
Brand:  ELEON ELEON Марка: ELEON
Уникални и приказни скулптури от дърво ще намерите на eleon.bg Сувенир от дърво - ВАЗА от манго 311008 е един наистина добър избор за подарък на приемлива цена, както за мъж, така и за жена.
Размери на Сувенир от дърво - ВАЗА от манго 311008:
височина - 31 см
ширина - 14 см

Скулптурата по своята същност е триизмерната гледна точка на един художник. Скулптурата е възможността на твореца да изрази себе си чрез претворяването на дадена материя в един триизмерен образ на своето въображение. За да бъде образа реалистичен и пленяващ, голямо значение изиграва правилният избор на материал за изработката на скулптурата. Изборът на материал зависи изцяло от виждането на твореца и неговите умения. Използваните материали могат да бъдат най-различни по вид и твърдост, като започнем от камъни, глина, мрамор, дърво и свършим с пясък, лед, сняг.

Най-често използан и предпочитан като материал от мнозина творци е дървото. То е същевременно достатъчно меко и лесно за обработване и от друга страна достатъчно твърдо за да запази формата си за достатъчно дълго време. Да не забравяме и естествената красота на различните видове дървесни материали, които допълнително придават неповторима красота и уникалност на създаденото творение.

Може да се интересувате и от следните продукт(и)