•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

← Още от Блога

Вазата като подарък за жена

2017-05-03
Вижте още
  • Изкуството да се пие вино Изкуството да се пие вино

    Ако вече сте част от бизнес елита или често присъствате на мероприятия, които неизбежно включват вино, трябва да сте запознати с основните правила при употребата на тази елегантна напитка. Ето някои съвети за етиката при консумация на вино.

    2013-01-30 15:27:00

  Ако попитате някой мъж какво мисли по въпроса за вазата като подарък за жена,

вероятно би Ви изгледал с неприкрито изумление. Откъде-накъде ваза, а не парфюм или бижу например? Всеки знае, че жените си „падат“ или дори „припадат“ по тези неща. А защо не и директно пари на ръка? Придружени с красив букет. Хем ще си спестите мъките по избора на нестандартен подарък, хем и времето по издирването му.

Всичко казано дотук обаче важи за средностатистическите мъже и средностатистическите жени. Ако искате да излезете от тази категория и освен това смятате, че приятелката Ви не попада в нея, трябва да я изненадате. Да я накарате да се чувства уникална и незаменима. Единствената на света. И единствената, която заслужава уникални подаръци.

Но да се върнем на темата с вазата като подарък за жена. На първо място трябва да се отбележи, че вероятно наистина ще сте от малкото мъже, които са решили да подарят ваза на приятелката си. Т.е. ще стигнете до така желаният момент на изненада. Стига приятелката Ви да не е очаквала от Вас венчален пръстен. Или пък пръстен без особено предназначение, но за сметка на това с огромен диамант.

Изхождаме от гледната точка, че няма как да знаете какво точно се върти в главата на една жена. Тя просто очаква своя подарък, а Вие искате и да я изненадате, и да я зарадвате.

Освен изненадата, която ще постигнете с вазата като подарък за жена, Вие вероятно ще получите и одобрение. Дори възхищение.

Защото вазата е не само нестандартен подарък. Тя не е просто вещ от ежедневието ни. Подобно на чашите, свещниците, фруктиерите и лампите, без които не можем, вазата също може да се превърне в част от интериора на дома. Да му придава елегантност и естетика. Да е украса сама по себе си. И то без цветя.

Ако дотук не сте изгубили интерес към написаното, може би вече сте си отговорили на въпроса, че вазата като подарък за жена е чудесен вариант. Изборът на подходяща ваза си остава Ваша задача. Нашата задача беше просто да Ви разясним защо вазата като подарък за жена си струва да се обмисли.

Тук можете да разгледате нашите предложения за уникални вази.

Автор: eleon.bg / 2396 прегледа