•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, поради годишен отпуск, всички поръчки направени в интервала 21 Юни - 02 Юли, ще бъдат доставяни след 02-ри Юли. Предварително се извиняваме за забавянето и Ви благодарим за разбирането и търпението!

← Още от Блога

Коледните подаръци или изкуството да даряваме усмивки

2017-11-26
Вижте още
  • Вазата като подарък за жена Вазата като подарък за жена

    Запитвали ли сте се кое прави вазата толкова уникален и нестандартен подарък за жена?! Всеки знае, че жените си „падат“ или дори „припадат“ по тези неща, особенно придружени с красив букет. Хем ще си спестите мъките по избора на ...

    2017-05-03 06:26:00

  Писнало ли Ви е да получавате като коледни подаръци разни ненужни джунджурии?

      Които само заемат място в дома Ви и се чудите къде да ги денете? Или изобщо не се чудите, а директно заминават на боклука.      За съжаление с мнозина хора е така. Може би за това допринася факта, че не живеем в богата държава. Просто по Коледа всеки се охарчва прекалено много и няма чисто финансовата възможност да зарадва близките си. Подаръци за децата, съпруг/съпруга/партньор в живота, за родителите, братя, сестри, съседи, колеги, близки и далечни приятели. Подаръци безброй, а пари малко. Ако пък сте от късметлиите, които разполагат с неограничени парични средства, вероятно не Ви се умува вече на кой и какво. Камо ли да хукнете по магазини, които по това време гъмжат от хора.Тук ще Ви дадем няколко идеи за коледни подаръци, които не са прекалено скъпи и е почти сигурно, че ще зарадвате близките си с тях.


      Когато става въпрос за коледни подаръци за семейството Ви, е много удачно да изберете някаква игра. Може да е шах, табла, дартц, домино, рулетка, карти, монополи, скрабъл или каквато и да друга семейна игра. Важното е да е семейна. Игра, подходяща за всички членове на семейството, независимо от възрастта им. И игра, по време на която Вие ще се събирате заедно около нея и ще се наслаждавате на прекараните съвместни мигове.      Подобно на семейната игра, можете да подарите и семеен подарък на родителите си. Не за всеки поотделно, а съвместен. Това може да бъде някой практичен подарък, като красив стенен или настолен часовник, комплект за уиски, гарафа за вино, настолна лампа или пък аксесоари за кухнята. А защо пък да не заложите на нещо доста по-изтънчено, като предмет на изкуството – авторска картина, хубава икона, авторска скулптура или бронзова статуетка. Избирайте според вкус и финансови възможности. Със сигурност от материална гледна точка ще Ви излезе по-добре да подарите обща, но ценна вещ. Вместо примерно на всеки по чифт пантофи.      Ако търсите хубав коледен подарък за жена, то можем да предложим на Вашето внимание радица стилни и изискани предложения. Например всяка жена би се зарадвала на стилен кожен портфейл. Мога да се обзаложа, че не би отказала и луксозна запалка или табакера с кристали Сваровски, ако пуши примерно, както и красиво бижу, кутя за бижута или комплект за маникюр. А познавате ли жена която не се захласва при мисълта за някой нов марков кухненски аксесоар, като тенджера SKK, керамичен нож KYOCERA, кухненски или бар аксесоар, а защо не и сервиз за хранене.      Опрем ли обаче до избора на подарък за мъж, то играта загрубява. Трябва да признаем, че да избереш хубав и стилен коледен подарък за мъж не е никак лека задача. Хем да е хубав, хем да е практичен, хем да е лъскав, а на всичко отгоре и да го няма. Е имате късмет. Попаднали сте на точното място. Тук можете да намерите всичко това на куп. Започвайки от скъпа запалка, луксозен шах, кожен портфейл или гравирана халба за бира. Стигайки до изискан аксесоар за вино, кожен калъф за пури или луксозен хумидор – кутия за пури.И още нещо много важно. Опитайте се при избора си за коледен подарък да се съобразявате не само с Вашия вкус. Помислете на какво биха се зарадвали хората, които искате да зарадвате. А ако не се досещате, можете да сте сигурни, че биха оценили по достойнство най-обикновените коледни картички. С хубави пожелания, но и изпратени по пощата. В истински пощенски плик и с лепната марка на него. Защото точно тези картички са сред най-ценните коледни подаръци.

Автор: eleon.bg / 3815 прегледа