•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

← Още от Блога

Как да подберем най-правилната кутия за бижута?

2013-01-31
Вижте още
  • Да се храним изискано и стилно по италиански ! Да се храним изискано и стилно по италиански !

    Впечатлението, което правим на околните по време на хранене, често влияе на оценката им за нас. Освен това, познавайки правилата за правилно поведение на масата, имаме по-голяма самоувереност и по-голяма свобода.

    2013-02-13 19:42:00

 Зашеметяващи диамантени обеци, дузина златни гривни, елегантни перли или красиви сватбени халки:

бижутата имат висока емоционална стойност за всяка жена и не по-малка парична стойност за всеки мъж, а тяхното правилно съхранение ги превръща в едни истински съкровища. За целта е необходимо да се съхраняват в кутия за бижута.

 

Добри кутии за бижута можете да намерите в много форми, размери и материали, което прави изборът не лека задача особено ако не сте сигурни за това какво точно търсите. Кутиите за защита на Бижута, Часовници и скъпоценности са точно толкова важни, колкото са скриновете и дрешниците за вашите дрехи и други модни аксесоари. И ако добре организираният килер спомага за по-лесното намиране и правилна грижи за вашите дрехи, то една подходяща кутия за бижута ще направи същото за вашето злато, сребро, диаманти и перли.

 

За да направите най-точно своя добър избор, за който да не съжалявате, изберете това което най-добре съвпада с вашите нужди. За да направите своя избор измежду Кутия за бижута, дървена кутия, поставка за бижута или кутия за спомени, помислете за материал, дизайн, обем, форма, цвят и цел на вашата нова кутия.

 

Ето няколко съвета от нас които е хубаво да имате наум при закупуването на кутия за бижута:
 Материали:
Атрактивни и трайни кутии за бижута могат да бъдат направени от много материали, но тежката дървена кутия е един от най-добрите избори за кутия за бижута, която ще ви служи дълго и предано. Кожените кутии също имат дълъг живот, но определено изискват и повече грижи за това от ваша страна. Предимството на кожени кутии за бижута е, че са значително по-леки, могат да се пренасят и често пъти са по-елегантни. Който и вариант да изберете обаче, вътрешните отделения трябва да бъдат покрити със сатен или кадифе, за да предпазва вашите бижутата, нежни скъпоценни камъни или перли срещу надраскване от не по-малко ценните ви медальони, гривни и обеци.

 Структура:
Всяка бижутерка трябва да бъде проектирани така, че да предлагат максимална сигурност. Чекмеджетата трябва да прилепват плътно и вратичките трябва да щракват добре или да се заключват. Капаците пък е хубаво да имат стегнати и здрави панти за да се държат на място, така че да не паднат на ръцете ви. Манекените за бижута, като тези за часовници, колиета и обици трябва да имат широка основа за предотвратяване на стойката от преобръщане.

 Отделения:
Всяка кутия за бижута или сандък за бижута се нуждае от отделни секции за всеки вид бижута. В противен случай има голяма вероятност да се наранят различните материали и обков помежду си когато те влязат в контакт. Всяко колие и синджирче се нуждае от собствена отделение или кука за окачване. Гривните пък е хубаво да се отделят в чекмеджета или да се увиват с текстилно парче плат. Отделенията за пръстени пък трябва да имат слотове, които да държат здраво всеки пръстен. Обеците с куки или щифт е хубаво да бъдат окачени на предвидените за това места с отделни дупки.

 Дизайн:
Дизайнът на кутия за бижута просто трябва да отговарят на предпочитанията на собственика. Вие може да искате кутия за бижута, която допълва вашия домашен декор. Има много хубави кутии изработени от порцелан или благородни метали, които обаче често са твърде деликатни за продължителна употреба и са често пъти по-подходящи да се използват като украса.

 Мъжки бижута съхранение:
Мъжете имат много възможности когато става въпрос за съхранение на бижута и часовници. Много от кутиите за бижута са унисекс, което позволява да бъдат ползвани еднакво успешно, както от жените, така и от мъжете. Почти във всяка кутия за бижута могат да се съхраняват и бижута за мъже, включително пръстени, гривни, обеци, висулки и ланци. Малките отделения в кутия за бижута могат да съхраняват успешно копчета за ръкавели и игла за вратовръзка. Съществуват и специализирани кутии за съхранение на часовници, а други пък кутии за бижута имат специални отделения за часовници.

 Детски Кутии за бижута:
Много жени имат спомени от своите розови музикални кутии с балерина, в която са съхранявали своите първи пръстени, висулки, гривни или обици от детството. Ранните юношески години са отличното време да се възпита у младата дама чувството на загриженост и правилно съхранение на бижутата, чрез кутия за бижута, която често пъти отселява и до по-напреднала възраст. Много момичета получават първите си стойностни бижута - перлена огърлица, обеци с диаманти, златни синджири - именно като тинейджъри, които бижута се нуждаят от съответното място за съхранение.

 

Надяваме се да успеете да намерите при нас правилната КУТИЯ ЗА БИЖУТА за вас, вашата малка дъщеря или за любимата ви жена.

Автор: eleon.bg / 2605 прегледа