•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Релакс лампа за цветотерапия със звук

Релакс лампа за цветотерапия със звук

49.00 лв. 23-08-2024 OutOfStock
Каталожен номер: NWV/INN - 070

Оценка: 90 %

Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  INNOLIVING S.P.A INNOLIVING S.P.A Марка: INNOLIVING S.P.A
LED лампа за цвето- и звукотерапия
Технически данни:
9 светлинни ефекта
8 природни звука
Регулиране силата на звука
Вградена презареждаща се литиева батерия (180 mA)
Адаптор (DC 5V; 500 mA)
USB кабел (за презареждане)
Производител: INNOLIVING - Италия
LED лампа за цвето- и звукотерапия

Технически данни:
9 светлинни ефекта
8 природни звука
Регулиране силата на звука
Вградена презареждаща се литиева батерия (180 mA)
Адаптор (DC 5V; 500 mA)
USB кабел (за презареждане)

Производител: INNOLIVING - Италия

Цветотерапия е начин да се използва въздействието на цветовете, за да се подобри и възстанови енергията на тялото ни. Цветовете и светлината са тясно свързани с човека, земята, реките, гората, океаните. Лечението с цветове е вероятно първият вид терапия, използвана от човечеството, която е в пряка връзка с естествения природен начин за поддържане на организма в добро състояние. Цветотерапията въздейства цялостно на всички нива - физическо, енергийно, емоционално, ментално и духовно.

Когато избирате цвят, за да постигнете промяна в настроението или премахване на дискомфорта, важно е да подберете подходящия за конкретната цел.

Синьото отпуска и успокоява, понижава кръвното налягане, забавя пулса и дишането.

За да облекчите болката от язви, проблеми с гърба, ревматизъм и възпалителни заболявания, изберете светлинен ефект синьо и съсредоточете ума си върху онази част на тялото, която искате да излекувате, докато гледате цвета.

Синьото е цветът на артистите. Това е цветът на тези хора, които са жизнени, енергични, ценят успеха и богатството.

Зеленото ще въведе ред в емоциите и ще ви успокои. Зеленото е добър основен лечебен цвят, тъй като той стимулира възстановяването на тъканите. Използвайте зеления цвят, за да се свържете с природата. След като се отпуснете, представете си, че сте сред природата, в прекрасно зелено поле, цветя, животни, водопади. Ще усетите как връзката ви с природата Ви дава нови сили и спокойствие.

Любителите на зеления цвят са упорити, настойчиви, стабилни и представителни. Обичат природата и спокойствието.

Червеното е цветът на енергията, силата и живота. Той затопля помещенията и успокоява болката. Червеният цвят е мощен лечебен агент за лекуване на заболявания на кръвта и кръвообрaщението. Този цвят не трябва да се използва от хора с високо кръвно налягане и тревожност.

Почитателите на червения цвят обикновено са властолюбиви, цял живот се стремят към лидерство. Самоуверени и амбициозни, те рядко страдат от угризения на съвестта.

За постигане на по-бързи и добри резултати, изберете един от осемте звукови ефекта.

Звукотерапията е метод на лекуване със звук. Звукът има не само емоционално въздействие, но също така създава и биорезонанс в организма на човека. Терапевтичния ефект е вследствие на честотните колебания на различните звуци, които резонират с вътрешните органи на тялото. Звученето на определени инструменти се използва в звукотерапията и за възстановяване на психологическото състояния на човека.

Оказва се, че звуци, дори не много продължителни, могат да създадат настроение за цял ден.