•   Безплатна доставка
  за поръчки над 100лв
 • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Кутия за пури от кедрово дърво, класически хумидор 20 пури, цвят кестен, Hadson 009500

Хумидор - кутия за пури

Още изгледи

 • Хумидор - кутия за пури
 • Хумидор - кутия за пури
 • Хумидор - кутия за пури
 • Хумидор - кутия за пури
 • Хумидор - кутия за пури
89.00 лв. 08-01-2025 InStock
-26%
 • 120.00 лв.
 • 89.00 лв.
 • Стойност: 120.00 лв.  
 • Спестяваш: 31.00 лв.
Каталожен номер: ZA 009500

Оценка: 89 %

Размери на подукта (h) 7 / 26х22 см Размери на подукта
Тегло на подукта 0.8500 Тегло на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
В наличност В наличност Този продукт е наличен на склад и може да бъде доставен до 24 часа!
Brand: HADSON HADSON Марка: HADSON
Хумидор - Кутия за Пури в цвят кестен. Компактен, преносим хумидор в комплект с влагомер и овлажнител за пурите, изработен от испански кедър. Избери Хумидор 009500 от голямото разнообразие на идеи за подарък за мъж. Среден Хумидор с плътен капак и побиращ между 15 и 25 броя пури.


Кутията за пури съдържа:
★ 1 бр свободно стоящ калибриран влагомер
★ 1 бр овлажнител от нов тип, със силиконов пълнител
★ Капацитет: между 15 и 25 броя пури
★ Без вътрешен разделител за пурите
★ Плътно затваряне

★ Размери: 26 х 22 х (h) 7 см
★ Цвят на фурнира - кестен
★ Страна на произход: Австрия

В комплекта не са включени пури !

👉 Разгледай и другите ни оферти за стилни подаръци за мъже

Луксозни подаръци за мъжеТърсите идея за оригинален подарък за мъж!? Не се колебайте повече, защото избора на оригинални подаръци за мъже никога не е било по-лесно. Потопете се в необятния свят от оферти и предложения за стилни и луксозни подаръци за мъже.


Хумидор (кутия за пури) в цвят кестен, един оригинален подарък за мъжСреден по големина хумидор (кутия за пури) в цвят на фурнира кестен. Снабден е с вътрешен свободно стоящ влагомер и вътрешен овлажнител за пурите. Плътният му капак позволява да се запази влажността още по-добре и за повече време, съхранявайки пурите в оптимална среда. Това го прави изключително подходящ подарък за офис или кабинет, както и за бизнес срещи. Всеки добър бизнесмен знае, че най-добрите сделки стават на по чаша скъпо уиски, съчетано с ароматна кубинска пура. Какво по-добро от това да скрепите новата успешна сделка поднасяйки този красив хумидор.


Ето и няколко съвета на специалисти, които е хубаво да имате предвид преди употребата на вашия нов хумидор:


Отпускане. Основното и най-важното условие при пушенето на пури е това да бъде за удоволствие и да не се бърза.

Срязване. Преди да запалите своята пура, отрежете твърдия край, известен като главичка. Подходящи за това са резач за пури, продупчване или малко ножче. Има няколко резачи за пури:

Тип гилотина - срязва главата на пурата вертикално (най-добрият срез за
въздушна циркулация).
Тип „V" - срязва V-образно главата на пурата.
Ножици - отрязва цялата глава.
Продупчване - прави отвор в края на пурата.
Изборът на резач зависи от личните предпочитания на всеки пушач.

Запалване. Задръжте пламъка на 2-3 см от пурата. Първо загрейте пурата на пламъка за няколко секунди, като я въртите между пръстите си. Загрявайки пурата, ще освободите ароматните масла в тютюна, което ще ви помогне да усетите пълния вкус при първото всмукване. Не слагайте пурата в устата, докато я загрявате. Направете това след няколко секунди и всмуквайте леко, докато я въртите и палите. Това ще доведе до равномерно запалване. Не използвайте бензинова запалка, тъй като ще намали и опорочи аромата на пурата ви. Най-подходящи за запалване са газовите запалки, запалена сламка или специална дълга клечка кибрит (след изгаряне на фосфора).

Пушене. Облегнете се, отпуснете се и бавно пушете пурата си, като че ли отпивате чаша шампанско. За средната пура, например „Согопа", са необходими 40-60 минути, за да се изпушат 2/3 от дължината й. Не вдишвайте дима. Обемът дим в устната кухина доставя интензивно и достатъчно удоволствие. Задръжте дима в устата си няколко секунди, за да усетите различните вкусове.

Пепелта. Опитайте се да задържите над 1 см от пепелта върху пурата. Това прави дима по-свеж. Ако задържите няколко сантиметра пепел, може да ви похвалят, но това не влияе на пушателните качества на пурата.

Изгасване. Не гасете пурата си в пепелника. Това ще доведе до неприятен мирис и ще направи боклук. Просто оставете запалената пура в пепелника и тя сама ще загасне. След това изчистете пепелника.

Съхранение на пурите. Пурите трябва да се съхраняват при постоянна ниска температура при 50 % влажност. Те не обичат температурните промени. Препоръчва се кутия с овлажнител. Допълнителните кутии с пури могат да се съхраняват в студени, влажни помещения. Възможно е да се използват и хладилници, но пурите трябва да се поставят в отделен контейнер с леко навлажнена гъба, тъй като е известно, че хладилникът отнема от влагата на продуктите и ще изсуши незащитената пура.


Препоръчваме ви също:
Луксозни калъфи за пури
Стилни и красиви пепелници за пури
Разнообразие от резачки, гилотинии и пънчери за пури
Хумидори и Кутии за пури

Може да се интересувате и от следните продукт(и)