•   Безплатна доставка
  за поръчки над 100лв
 •   0888251570
 • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Запалка за пура с троен JET пламък, вграден пънчер, черно и оранж, Hadson ZP103770

Запалка за пура с троен JET пламък и вграден пънчер

Още изгледи

 • Запалка за пура с троен JET пламък и вграден пънчер
 • Запалка за пура с троен JET пламък и вграден пънчер
 • Запалка за пура с троен JET пламък и вграден пънчер
 • Запалка за пура с троен JET пламък и вграден пънчер
 • Запалка за пура с троен JET пламък и вграден пънчер
39.00 лв. 2021-01-29 22:00:00 InStock
-29%
 • 55.00 лв.
 • 39.00 лв.
 • Стойност: 55.00 лв.  
 • Спестяваш: 16.00 лв.
Каталожен номер: ZP 103770

Оценка: 96 %

Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
В наличност В наличност Този продукт е наличен на склад и може да бъде доставен до 24 часа!
Brand: HADSON HADSON Марка: HADSON
Изберете висококачествена запалка за пура с троен JET пламък и вграден пънчер на марката Hadson ZP103770 от голямо разнообразие на оферти за Запалки в eleon.bg

Ако искате да направите оригинален подарък на себе си или на ваш близък и любим човек, купете Запалка за пура Hadson с джет пламък, защото запалката е не просто необходимост, тя е моден аксесоар чрез който изразяваме себе си и своя стил.

Детайли:
★ Ветроустойчива запалка с троен JET пламък
★ Вграден аксесоар тип пънчер, за дупчене на пурата
★ Клапан за многократно зареждане ( зарежда се с газ за запалки)
★ Цвят: черен с оранж
★ Материал: метален корпус в черен цвят и пластмасов оранжев контейнер за газта
★ Тегло: 80 гр
★ Размер на запалката: 3,5 / 2,0 / h 7,5 см
★ Размер на кутийката: 11 / 8 / 3,5 см

Получавате запалката с луксозна подаръчна кутия.

Луксозни ЗапалкиТърсиш запалка за подарък!? Попаднал си на точното място. Разполагаме с множество разнообразни по вид, цвят и механизъм луксозни запалки. При нас ще откриеш не само интересни запалки, като електронна запалка или запалки с usb, но и класическите им събратя като бензинови запалки и газови запалки. Освен, класически, при нас ще откриеш и така търсените ветроустойчиви запалки с jet пламък, които са особенно подходящи за любителите на пурите. Когато говорим обаче за мъжки запалки, безспорен лидер са запалките с вграден пънчер за пури, които са предпочитани от всички бизнес мъже.


Запалка за ПураПървата съвременна и по-лека запалка, при това настолна е била изобретена и произведена в началото на XIX век от немският химик Йохан Волфганг Дьоберайнер. Той открива и използва при създаването на запалката каталитичните свойства на ситно раздробената платина. Като запалим материал служи водороден газ, което, всъщност, е най-уязвимата част на изобретението, тъй като при смесване на водород и кислород обикновено се получава взрив с изключителна сила.

Само половин век по-късно, се появяват по-безопасни запалителни механизми. Използват се фитили, напоени с гориво, които се запалват от искри, получени при взаимодействието (търкането) между назъбено метално колело и кремък. По това време, пушенето излиза на мода, ето защо на богатите слоеве на обществото, запалките започват да правят впечатление, както като достижение на техническата мисъл, така и като скъпа модна вещ.

Компанията Cartier през 1867 г., първа патентова новото изобретение и започва да произвежда тези продукти от злато и сребро. През 1903 г., австрийският химик Карл Ауер фон Велсбах, след многобройни опити успява да определи оптималния състав на сплавта, от която все още се правят камъчетата за запалки: желязо с церий. Именно след това подобрение, размера на запалките намалява, стават много по-безопасни и придобиват почти съвременен вид.

Широко известни по целия свят са компании като Colibri, Zippo, Alfred Dunhill, Sarome, Diplomat, Dupont, Saffo, Ronson, Thorens, Hadson, Pierre Cardin, Silver Flame, Givenchi и La Nationale. Продуктите на тези дружества са насочени към най-масовия пазар, известен в много страни и се радва на голяма популярност.

Ако искате да направите оригинален подарък на себе си или на ваш близък и любим човек, разгледайте многобройните видове запалки за мъже и аксесоари за пушачи, които предлагаме в нашият онлайн магазин и вярваме ще откриете тази, която най-силно отговаря на вашата индивидуалност, защото запалката е не просто необходимост, тя е моден аксесоар чрез който изразяваме себе си и своя стил.

Сподели и ти твоето мнение относно:Запалка за пура с троен JET пламък, вграден пънчер, черно и оранж, Hadson ZP103770

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Как оценявате продукта?