•  Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •  0888251570
  • ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ цени в магазина
    са валидни само за покупки онлайн !

Нямате продукти в кошницата.

Лампи - настолни

Как да изберем най-подходящата за нас нощна лампа?

   При споменаването на думичката лампа, всеки се сеща за осветление. За средство, което ни помага да виждаме по-добре, когато навън падне мрак. Без значение дали става дума за лампион, за настолна или пък нощна лампа. Предмет, който свети. Най-обикновен. В сравнение с останалите електрически уреди като печка и хладилник, дори елементарен.

   От друга страна, дори и най-обикновената нощна лампа, може да бъде възприемана като предмет на изкуството или поне да служи за оформление на стаята, в която е поставена. Независимо от какъв материал е направена. Важна е формата ѝ. Дори и да не е лампа от рода на лампите Тифани. Те наистина са си предмет на изкуството. Но как да изберем най-подходящата за нас? Хем да ни върши работа, хем да придава уют и комфорт на дома ни. Ще се опитаме да Ви помогнем при избора Ви на нощна лампа.

   Няма да си губим времето да се занимаваме с цените на различните видове нощни лампи. Всеки се шири според чергата си. А и не винаги цената има толкова голямо значение. На първо място е добре да огледате обзавеждането на дома си. Защото то също е индивидуално. Ако сте наблегнали на класическите мебели, то тогава не избирайте някаква свръхмодерна модерна лампа. Би било проява на лош вкус. И обратното. При положение, че обзавеждането на жилището Ви е в по-футуристичен стил, избирайте и съответстваща с него нощна лампа.

   Но не само формата има значение. Важен е и цветът на лампата. За да постигнете идеята с това тя да се превърне в предмет на изкуството, то тогава трябва да фокусирате вниманието само върху нея. Тя трябва да се откроява сред останалата мебелировка. Представете си например, че сте в стая, която е боядисана в бяло, а всички мебели са черни. Черно-бяла стая. В този случай, ако искате нощната лампа да се откроява на фона на черно-белия декор, то тогава изберете някакъв ярък цвят. Като червен. Така всеки, който пристъпи в помещението, би забелязал първо червената нощна лампа. Ще сте постигнали ефекта, който сте търсили. Или казано обобщено- избирайте според цвят и форма.

Не са отктити продукти.