•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Луксозна Скулптура КОН от бронз върху мраморен постамент, 31х21см, Manel Vidal Испания 371176

Уникална бронзова скулптура КОН върху мраморен постамент - 371176

Още изгледи

  • Уникална бронзова скулптура КОН върху мраморен постамент - 371176
  • Уникална бронзова скулптура КОН върху мраморен постамент - 371176
  • Уникална бронзова скулптура КОН върху мраморен постамент - 371176
  • Уникална бронзова скулптура КОН върху мраморен постамент - 371176
1 500.00 лв. 20-10-2024 OutOfStock
Каталожен номер: EB 371176

Оценка: 94 %

Размери на подукта (h) 27 / 21 / 31 см Размери на подукта
Тегло на подукта 7.0000 Тегло на подукта
Безплатна доставка Безплатна доставка При закупуването на този продукт, печелите безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  EVANO, Испания EVANO, Испания Марка: EVANO, Испания
Бронзова скулптора КОН 371176 с мраморна основа, изработена от прочутите испански скулптори Д. Манел Видал и Хусе Луис де Касасола.
Поръчай уникална месингова статуетка от голямото разнообразие на оферти за Статуетки, и получи с доставка до твоята врата.

Детайли:
★ Уникална бронзова скулптора с мраморна основа
★ Размери: 31 х 21 см, високо 27 см
★ Тегло: 7 кг

Произход: Испания
Автори: Manel Vidal и José Luis

Чудесен VIP подарък, представителен подарък, подарък за офис или шеф.

Статуетки от месинг, бронз и полускъпоценни камъниУникална бронзова скулптора с мраморна основа, изработена от прочутите испански скулптори Д. Манел Видал и Хусе Луис де Касасола.

Техен характерен почерг са произведенията на изкусвото, които съчетават в себе си бронз или месинг и спиращите дъха полускъпоценни камъни.


Бронзови скулптури
са били открити още в руините на древните градове на Месопотамия, в погребалните гробници на китайски императори, както и в най-големите римски градове Помпей и Херкулан. Тази форма на изкуство замира в продължение на няколко века, за да се възроди отново в периода на Възраждането и отново да дойде на преден план на изкуството. Още четири века ще минат преди раждането на Индустриалната революция в средата на 19 век. , която индустриалната революция ще осигури необходимите инструменти за направата на бронзови скулптури в мащаби и качество, които ще ги сведе отново до върха на световното изкуството.

За да започне процеса на извайване
на бронзовата скулптура, повечето скулптори решат да направят образец от глина. Има множество различни глини за правене на скулптори. Трите основни категории от глина използвани за скулптури са глина на водна основа, глина на маслена основа, и self-hardening/low-fire глина. Изборът на подходяща глина за даден проект може да бъде просто въпрос на предпочитание.

Опитът обаче е може би най-добрият учител,
когато се решава какъв вид глина да се използва. Повечето автори на скулптури предпочитат да работят с глина на маслена основа, известен също като plasticene, plastilene или plastilina. Основната причина за работа с тази глина е защото той никога не изсъхва или втвърдява. Тази глина винаги може да бъде смекчена и преработена ако трябва да се направи промяна. Основният проблем с използването на маслена основа глина е как да бъде достатъчно мека за да се изгради скулптурата бързо и все пак в същото време глината да е достатъчно твърда за да произведе добър детайл.

Обичайното решение е
да се избере глина, която е достатъчно твърда за детайлна работа и след това просто използвайки топлина която да омекоти глината за натрупване. Много малките скулптури често са моделирани директно върху восък, които макар и по-трудно да се моделира, дава възможност за максимална детайлност.

Разгледайте и другите ни предложения за VIP Статуетки

Може да се интересувате и от следните продукт(и)