•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Луксозна Лула за Пушене от бриар, 14см, сменяем 9мм филтър, Angelo 53

Висококачествена Лула Бриар

Още изгледи

  • Висококачествена Лула Бриар
  • Висококачествена Лула Бриар
  • Висококачествена Лула Бриар
  • Висококачествена Лула Бриар
  • Висококачествена Лула Бриар
109.00 лв. 14-10-2024 InStock
Каталожен номер: AK 300053

Оценка: 95 %

Размери на подукта L 13,5 / W 3,5 / H 4,5 см Размери на подукта
Тегло на подукта 0.0350 Тегло на подукта
Безплатна доставка Безплатна доставка При закупуването на този продукт, печелите безплатна доставка!
В наличност В наличност Този продукт е наличен на склад и може да бъде доставен до 24 часа!
Brand:  ANGELO ANGELO Марка: ANGELO
Класическа Лула от Бриар (дървена лула за пушене) Angelo 53 е чудесен избор на лула и подарък за мъж. Избери своята нова класическа лула от бриар, измежду множество оферти за Маркови Лули за Пушене и Аксесоари за Лули, и получи с доставка до твоята врата.

Детайли на Луксозна Лула за пушене Angelo 53:
★ Тип лула: дървена класическа лула за пушене, изработена от бриар със сменяем филтър
★ Модел: Angelo 53
★ Дължина на лулата: 13,5 см
★ Височина на лулата: 4,5 см
★ Ширина на лулата: 3,5 см

★ Дълбочина на чашката: 36 мм
★ Диаметър на чашката: 18 мм

★ Материал на чашка: Briar (корен от хедър)
★ Материал мундщук: черен акрил
★ Тип филтър: сменяем 9 мм филтър
★ Опаковка: красива подаръчна кутия
★ Удоволствието e гарантирано !

Купувайки Лула за Пушене Angelo 503, получаваш подарък от нас:
- 1 кутия / 10 бр филтър за лула 05035-10
- 1 бр стойка за лула
- 1 бр инструмент за почистване на лулата 032002

Произход: Италия

👉 Разгледай и другите ни оферти за Маркови Лули

Лули и Аксесоари за лула
Лула за пушене, като идея за подарък на мъжПушенето на лула не е за всеки, но пък е предшественик на всички съвременни и модерни приспособления за пушене. Да пушиш класическа, луксозна и висококачествена лула е едно съвсем различно, приятно преживяване и си остава едно от най-изтънчените и класически преживявания за истинските ценители на качествения тютюн. Преживяване наподобяващо ритуала по пушене на хубава ароматна пура или дори сравнимо с тайнството на сомелиерството.

В продължение на стотици години, лулите от морска пяна са се сдобили с репутацията на най-приятни за пушене. И не само заради самото усещане, а и защото всяка от тях е не само обикновенно приспособление за пушене, но и уникално художествено произведение, изработено ръчно в духа на майсторски традиции, предавани от поколение на поколение.


Лулите от бриарЛулата е от онзи тип подаръци, които са предназначени за специален човек. Не всеки би оценил подобен жест, затова трябва внимателно да подберете човека, когото ще зарадвате с една хубава и класна лула.

Лулата се изработва от корените на растение, наречено „бриар“. Бриарът за лули се добива от една определена част от растението „erica erborea“, която се намира над корена му, а самото дърво расте само по Средиземноморието. Заготовките се делят на 2 вида: „ebauchon“ и „Plateaux“, от което зависи качеството и цената на лулата, като вторите са значително по-високи. Този материал е открит преди повече от 100 години и се смята за най-добрата суровина за изработване на висококачествени лули. Най-ценното качество на бриара е устойчивостта му към топлината от горящия тютюн, както и изключителната красота на структурата на дървото.

Корените от бриар се добиват в твърдите и сухи почви на най-недостъпните планински региони в Средиземноморието. След това корените се режат на кубчета. Когато блокчетата пристигат в работилницата, те са много влажни и се налага да се съхраняват поне 6 месеца, преди да се използуват за изработка на лули. Мундщукът обикновено се изработва от ебонит (вулканит) – твърд, черен материал. При дълго използване и под въздействие на светлината обаче, мундщуците стават зеленикави на цвят и придобиват горчив вкус. Ето защо, преди известно време водещите производители започват да използват мундщуци, изработени от черен акрил – материал, който е по-скъп, но запазва качествата си за дълго време и не се окислява.


★ Важно!
Новата лула трябва да се разпалва бавно. Първите няколко пъти се пълни до половината. Пуши се веднъж дневно. На четвъртия или петия опит лулата се пълни докрай и се пуши бавно, за да обгори добре отвътре.


При нас ще намерите голямо разнообразие на видове лули и необходимите аксесоари за тях, като запалки, кожена чантичка, инструменти за почистване и натъпкване, ароматни тютюни.

Препоръчваме ви също:
Всичко необходимо за лулата
Филтри и консумативи за лула
Пепелници за лула
Инструменти за лула

Може да се интересувате и от следните продукт(и)