•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Нож KYOCERA с керамично острие - 17см - AUDI SPORT

Нож KYOCERA с керамично острие - 17см - AUDI SPORT

Още изгледи

  • Нож KYOCERA с керамично острие - 17см - AUDI SPORT
  • Нож KYOCERA с керамично острие - 17см - AUDI SPORT
  • Нож KYOCERA с керамично острие - 17см - AUDI SPORT
219.00 лв. 29-09-2023 InStock
Каталожен номер: NWV/Kyocera KP-170BK AUDI

Оценка: 91 %

Безплатна доставка Безплатна доставка При закупуването на този продукт, печелите безплатна доставка!
Ограничено количество Ограничено количество Не му мисли, купи сега. Има вероятност някой да те изпревари.
Brand:  KYOCERA, Япония KYOCERA, Япония Марка: KYOCERA, Япония
Audi Sport нож на главния готвач
Ръчно изработено и заточено острие
Ултра-лек този Audi Sport нож е изработен от високотехнологичен материал
С остриета от циркониева керамика
Запазва остротата си за дълго време и подсигурява прецизно рязане
С уникална Audi Sport дизайн дръжка
Дължина: 17 см
Материал: цирконий/ керамика
Цвят: черно
Производител: KYOCERA / Япония
Audi Sport нож на главния готвач

Ръчно изработено и заточено острие
Ултра-лек този Audi Sport нож е изработен от високотехнологичен материал
С остриета от циркониева керамика
Запазва остротата си за дълго време и подсигурява прецизно рязане
С уникална Audi Sport дизайн дръжка
Дължина: 17 см
Материал: цирконий/ керамика
Цвят: черно

Производител: KYOCERA / Япония

Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.

В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.

Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.

С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.

Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.

Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.

Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.

Най-основното и важно изискване е остриетата да не се подлагат на огъване, а процесът на рязане да се осъществява върху дъска от дърво или пластмаса

Различията между остриетата от бяла и черна керамика

Черното острие минава през допълнително изпичане, наречено "гореща изостатична преса" ("hot isostatic press"), следствие на което се получава по-голяма плътност между керамичните молекули и съответно по-твърдо острие - около 30% по-твърдо, в сравнение с белите.

Може да се интересувате и от следните продукт(и)